Για τη 14η πράξη της East Division 1 η Voskonia φιλοξένησε το βράδυ του Σαββάτου στη Γλυφάδα τους Νότιους και με θαυμαστή πολυφωνία κατέβαλε την αντίσταση τους παίρνοντας έτσι την άτυπη ρεβάνς και τη διαφορά για την ήττα του πρώτου γύρου μένοντας στη δεύτερη θέση του ομίλου !

Αρχικά οι ομάδες συμβάδισαν. Οι μεν γηπεδούχοι σκόραραν με τους Ταγκούλη (5) και Κωστόπουλο (4) ενώ οι αντίπαλοι τους ακολουθούσαν από κοντά με τους Μακρή (5) και Χαλκιαδάκη (4) να σκοράρουν από μακριά, για το 14-11 των πρώτων δέκα λεπτών.

Οι "Βοσκοί" ξέφυγαν στο δεύτερο δεκάλεπτο με ένα επιμέρους 13-3, με τους Ταγκούλη , Μαστρογιάννη (από 4) και Λιάκο (3), όμως οι Νότιοι δεν παρέδωσαν τα όπλα. Με το δικό τους 10-2 και τα τρίποντα του Γερεουδάκη (9π) μείωσαν σε 29-24 στου δρόμου τα μισά.

Μετά την ανάπαυλα το παιχνίδι στηρίχτηκε στις άμυνες. Οι "Ισπανοί ωστόσο βρήκαν σκορ από πολλούς (Ταγκούλης 5, Μοναστηριώτης ένα τρίποντο και Πρωτόπαπας, Λιάκος και Σουφλέρης από 2) και με επιμέρους 8-2 έφτασαν σε διψήφια διαφορά. Παρά τις προσπάθειες των Αλφαρά, Καπράνη (από 4) και Γερεουδάκη (3) την κράτησαν σε αυτά τα επίπεδα (46-35) στο τριαντάλεπτο.

Με νέο 12-4 στις αρχές του τελευταίου δεκαλέπτου η Voskonia απομακρύνθηκε σχεδόν στο +20. Ήταν η σειρά του Λιάκου (9) να πρωταγωνιστήσει και μαζί με τους Ταγκούλη, Μανσούρ (από 4) και Μοναστηριώτη (3) συντήρησαν την απόσταση που είχαν πάρει, παρά τη μεγάλη προσπάθεια του Αλφαρά (11) και κατέκτησαν το ροζ φύλλο με το τελικό 70-55.

MVP αναδείχθηκε με πολύπλευρη προσφορά ο Ματθαίος Μανσούρ. Μπορεί να μην σκόραρε πολύ (4 πόντοι) αλλά μάζεψε 10 ριμπάουντ, μοίρασε 2 ασιστ, έκλεψε 3 μπάλες, έκανε 4 μπλοκ και είχε κι ένα λαθάκι. Καλύτερος των ηττημένων ήταν ο Γιάννης Γερεουδάκης με double double και 17 πόντους, 11 ριμπάουντ,1  μπλοκ και ένα λάθος.

Παίκτης κλειδί ήταν ο Νίκος Ταγκούλης με 18 πόντους, 6 ριμπάουντ και 2 λάθη.

Που κρίθηκε : Οι νικητές ήταν καλύτεροι στο δεύτερο μισό του αγώνα και ειδικότερα στην τελική ευθεία, επικρατώντας δίχως να νιώσουν απειλή.