Με την επιστροφή του Σοφούλη ήρθε και η νίκη για τους ΑΡΓΩΚΙΝΗΤΟΥΣ απέναντι στην ARTEMIS με 73-71.

Με σερί 6 πόντων του Νικολόπουλου και καλάθι του Χατζημπίλ έγινε το 0-8. Ο Μαρκόπουλος με τρίποντο μείωσε αλλά ο Χατζημπίλ με έμμεσο τρίποντο έκανε το 3-11. Και πάλι ο Μαρκόπουλος σκόραρε ενώ ο Σοφούλης με 2 τρίποντα έκανε το 13-14. Ο Ελευθεράκης έγραψε το 13-16.

Με τον Κρητικό να σκοράρει 4 πόντους και τον Δομπάρα 2 οι γηπεδούχοι πέρασαν για πρώτη φορά μπροστά. Ο Νικολόπουλος με φανταστική ενέργεια έκανε το 19-21 αλλά ο Σοφούλης σκόραρε τρίποντο. Με τον ίδιο τρόπο απάντησε ο Χατζημπίλ για να έρθει ο Ντικμπασάνης με 4 πόντους του να ισοφαρίσει ξανά. Οι Χατζημπίλ και Σφογγάρης έκαναν το 28-32 αλλά ο Σοφούλης κέρδισε φάουλ και σκόραρε και στο τρίποντο για το προσπέρασμα. 

Με τους Χατζημπίλ και Νικολόπουλου η ARTEMIS πέρασε ξανά μπροστά. Το παιχνίδι συνεχίστηκε με εκατέρωθεν καλάθια. Οι Δομπάρας και Πουλής έδωσαν και πάλι το προβάδισμα στους γηπεδούχους ενώ οι Ντικμπασάνης, Αλεξόπουλος και Πουλής διεύρυναν τη διαφορά στους 5. Ο Σφογγάρης μείωσε με 3 πόντους του αλλά ο Σοφούλης έγραψε το 54-50.

Με τρίποντο του Σοφούλη και βολές τους Αλεξόπουλου η διαφορά μεγάλωσε αλλά ο Μπλιθικιώτης μείωσε με 2/2 βολές. Ο Κρητικός με 4 πόντους του έκανε το 64-53 δίνοντας αέρα 11 πόντων στην ομάδα του. Η ARTEMIS όμως δεν είχε σκοπό να αφήσει το ματς. Ο Χατζημπίλ σκόραρε τρίποντο ενώ ο Νικολόπουλος με 4 πόντους του έγραψε το 68-64. Ο Σοφούλης σκόραρε 2 βολές αλλα ο Χατζημπίλ πήρε την ομάδα πάνω του και με 5 βολές του έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του. Στο τέλος όμως οι γηπεδούχοι με βολές των Σοφούλη και Αλεξόπουλου κατάφεραν να πάρουν σπουδαία νίκη.

MVP της αναμέτρησης ο Σοφούλης με 26 πόντους και 8 ριμπάουντ.

για τους φιλοξενούμενους ο Νικολόπουλος είχε 20 πόντους και 11 ριμπάουντ.

Το ματς κρίθηκε: Στα τελευταία δευτερόλεπτα η ARTEMIS δεν σκόραρε ενώ οι ΑΡΓΩΚΙΝΗΤΟΙ σκόραραν από τη γραμμή των βολών.