Στο κλείσιμο της αυλαίας της 15ης αγωνιστικής της South division 1 οι Bashock υποδέχτηκαν τους Ελλάνιους το βράδυ της Τρίτης στον Κορυδαλλό, με τους δεύτερους να επικρατούν χάρη στην ταχύτητα και την ευστοχία τους από μακρινή απόσταση !

Η καλή βραδιά φάνηκε από νωρίς για τους φιλοξενούμενους. Μετά το αρχικό 8-9 πάτησαν το γκάζι χάρη στον Μπατμαν Μπεστιτζάνο που με 15 πόντους, τρία τρίποντα και επιμέρους 14-4, παρά την προσπάθεια του Γεωργίου (4) από την άλλη πλευρά, τους έδωσε διψήφια διαφορά (12-23) στα πρώτα δέκα λεπτά.

Δεν άλλαξε κάτι στη συνέχεια. Την μπαγκέτα παρέλαβε ο Κακλέας, που με 8 πόντους και δύο τρίποντα , παρέα με τον Τακούδη (4) έφτασαν τη διαφορά ως το +20. Ο Γεωργίου με πέντε και ο Κάσσης με τέσσερις πόντους μειώσαν για τους γηπεδούχους ως το 26-41 στο ημίχρονο.

Οι Bashockοι επιχείρησαν το come back μετά τη διακοπή σκοράροντας κι αυτοί απο μακριά με τους Μαράκη (5), Αυγουστή, Σπαθή και Καμαράτο (από 3), ρίχνοντας τη διαφορά στους εννέα, ωστόσο ο Μπεστιτζάνος είχε άλλη γνώμη. Με 10 πόντους και την αρωγή των Βερεντζιώτη (5) και Νίκου (4) αποκατέστησε την...τάξη με το τρίτο δεκάλεπτο να τελειώνει με 44-60.

Στην τελική ευθεία οι "Ελ" δεν επέτρεψαν ουδεμία αμφιβολία. Με τους Κακλέα (5), Κλάγκο και Τακούδη (από 4) διατήρησαν μεγάλη απόσταση και μόνο στο τέλος ο Μαράκης (9) με τον Ηλιού (5) έχοντας βρει χώρους, μείωσαν ως το τελικό 58-75 !

Mvp αναδείχθηκε ο αέρινος Νίκος Μπεστιτζάνος έχοντας 27 πόντους, 9 ριμπάουντ, 6 ασιστ και 3 λάθη. Ξεχώρισε από τους ηττημένους ο Αλεξάνδρος Μαράκης με 13 πόντος, 6 ριμπάουντ, 2 ασιστ και ένα κλέψιμο.

Παίκτης κλειδί ήταν ο αρχηγός Άκης Βερεντζιώτης με double double και 11 πόντους, 18 ριμπάουντ, 5 ασιστ και 2 κλεψίματα.

Που κρίθηκε : Οι νικητές πήραν διαφορά μετά τα πρώτα λεπτά και ευστοχώντας απέναντι στη ζώνη δεν αντιμετώπισαν ιδιαίτερα προβλήματα.