Στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής του 1ου Division (South), οι Beasleys αναμετρήθηκαν με τους Skylarkers. Το παιχνίδι ήταν σκληρό με γρήγορο τέμπο και οργανωμένες επιθέσεις. Ήταν ντέρμπι και κρίθηκε στις τελευταίες επιθέσεις, με τους Beasleys να παίρνουν την νίκη με σκορ 53-50!


Δυνατά ξεκίνησαν και οι 2 ομάδες στο 1ο δεκάλεπτο. Ο ρυθμός ήταν γοργός και οι 2 ομάδες φάνηκε ότι είχαν πολύ όρεξη. 12-15 ήταν το επιμέρους σκορ με τους Skylarkers να πάιρνουν τα ηνία του αγώνα. Για τους γηπεδούχους 5 πόντους έβαλε ο Α. Καραγιαννίδης και 4 ο Καστάνης. Στους 6 σταμάτησε ο καταπληκτικός Σκιαδάς για τους Skylarkers! 1 τρίποντο πέτυχε ο Μπερδεμπές.


Στην αντεπίθεση πέρασαν οι Beasleys στην 2η περίοδο. Με τον Α. Καραγιαννίδη να ηγείται επιθετικά και όλη την όμαδα να παίζει ακραία άμυνα, οι γηπεδούχοι μετέτρεψαν το -3 σε +3! 12-6 ήταν το επιμέρους σκορ με τους Skylarkers να δυσκολεύονται στην επίθεση. Για τους προπορευόμενους 3 καλάθια πέτυχε ο Α. Καραγιαννίδης και 4 ο Καστάνης. Ο Μπερδεμπές είχε όλους τους πόντους των Skylarkers!


Κατά μισό καλάθι αυξήθηκε η διαφορά στο 3ο δεκάλεπτο. Το μπάσκετ των 2 ομάδων χαρακτηρίστηκε ξάνα από τα πολλά τρεξίματα και από τις σκληρές άμυνες. 14-13 ήταν το επιμέρους σκορ με τους Beasleys να παραμένουν μπροστά. Τον χαβά του συνέχισε ο Α. Καραγιαννίδης με 5 πόντους. Ακολούθησε ο Καστάνης με 4. Σειρά στο σκοράρισμα για τους Skylarkers πήρε ο Μπουλουτσίκος με 8 πόντους.


Με την διαφορά στους 4 πόντους, όλα θα κρίνονταν στην 4η και τελευταία περίοδο. Οι Beasleys άρχισαν καλύτερα και δημιούργησαν μια διαφορά ασφαλείας, αλλά στα τελευταία λεπτά οι Skylarkers πέρασαν στην αντεπίθεση και λίγο έλλειψε να κλέψουν το παιχνίδι. 53-50 ήταν το τελικό σκορ με τους γηπεδούχους να παίρνουν μια αγχωτική νίκη! Για τους νικητές 6 πόντους είχε ο άχαστος Α. Καραγιαννίδης. 6 είχε ο Μπουλουτσίκος και 4 ο Πιτσάβας για τους ηττημένους!


Mvp του αγώνα ήταν ο Άγγελος Καραγιαννίδης με 23 πόντους, 10 ριμπάουντ (9-1), 2 ασίστ, 4 κλεψίματα και 3 λάθη σε 40 λεπτά αγώνα! Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Κ. Μπουλουτσίκος με 15 πόντους, 7 ριμπάουντ (2-5), 3 κλεψίματα και 2 λάθη σε 30 λεπτά συμμετοχής!


Key player: Ο παίχτης-κλειδί ήταν ο Ι. Καστάνης με 12 πόντους, 15 ριμπάουντ (10-5), 2 ασίστ, 2 κλεψίματα και 2 λάθη σε 40 λεπτά!


Το παιχνίδι κρίθηκε από το πολυβόλο που ακούει στο όνομα Άγγελος Καραγιαννίδης!