Στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής του 1ου Division (North), οι Beaux Gosses αναμετρήθηκαν με τους Σκούρκους. Το παιχνίδι ήταν σκληρό με αργό τέμπο και οργανωμένες επιθέσεις. Ήταν ντέρμπι και κρίθηκε στις τελευταίες επιθέσεις, με τους Σκούρκους να παίρνουν την νίκη με σκορ 53-50!


Ισορροπημένο ήταν το 1ο δεκάλεπτο. Οι 2 ομάδες έπαιξαν σε έναν κλειστό ρυθμό με τις περισσότερες φάσεις να τελειώνουν κάτω από το καλάθι. 13-11 ήταν το επιμέρους σκορ με τους Beaux Gosses  να δημιούργουν μια διαφορά ενός καλαθιού. Για τους προαναφερθέντες 3 καλάθια έβαλε ο Χεμντάν, ενώ 5 πόντους πρόσθεσε ο Φιλιππής. 3 καλάθια έβαλε ο Τσαπόγας και 1 τρίποντο ο Παπακωνσταντίνου για τους Σκούρκους!


Στο +4 έκλεισαν το ημίχρονο οι Beaux Gosses. Το παιχνίδι συνεχίστηκε στο ίδιο τέμπο (σκληρό και αργό), ενώ είδαμε και μεγάλη προσπάθεια στην άμυνα και από τις 2 ομάδες. 9-6 ήταν το επιμέρους σκορ. 5 παίχτες σκόραραν για τους Beaux Gosses, κάτι που έδιξε τον επιθετικό πλουραλισμό της ομάδας. Στο τρίποντο του Γεωργούλα στάθηκαν οι φιλοξενούμενοι.


Η ζημιά για τους Beaux Gosses έγινε στο 3ο δεκάλεπτο. Οι Σκούρκοι πάτησαν το πόδι στο γκάζι, επέβαλλαν τον ρυθμό τους, έκλεισαν τους χώρους αμυντικά και μετέτρεψαν το -4 σε +10! 6-20 ήταν το επιμέρους σκορ με τους γηπεδούχους να έχουν θέμα επιθετικά. 3 πόντους είχε ο Καραμάνης για τους Beaux Gosses. 6 είχε ο Τσαπόγας και 5 ο Παντελάκης για τους προπορευόμενους.


Με την διαφορά στους 10 πόντους οι Σκούρκοι είχαν τον 1ο λόγο στην 4η περίοδο. Οι Beaux Gosses  δεν τα παράτησαν και πέρασαν στην αντεπίθεση. Έπαιξαν σκληρό, αλλά όρθο μπάσκετ και επιχείρησαν να ανατρέψουν το κατά τους σκορ. Μολαταύτα, οι Σκούρκοι ήταν όπου χρειάστηκε ψύχραιμοι και κατάφεραν να διατηρήσουν τα ηνία του αγώνα. 44-47 ήταν το τελικό σκορ με τους Σκούρκους να σκοράρουν μόνο με βολές στην περίοδο. 16-10 ήταν το επιμέρους σκορ. Για τους νικητές 5 πόντους έβαλε ο Μπούκας. 9 είχε ο Χεμντάν και 5 ο Πόγκας για τους ηττημένους!


Mvp του αγώνα ήταν ο Δ. Μπούκας με 13 πόντους, 8 ριμπάουντ (7-1), 2 ασίστ, 1 κλέψιμο και 2 λάθη σε 30 λεπτά. Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Α. Χεμντάν με 18 πόντους, 13 ριμπάουντ (10-3), 2 ασίστ και 2 κλεψίματα σε 34 λεπτά συμμετοχής!


Key player: Ο παίχτης-κλειδί ήταν ο Χ. Τσαπόγας με 12 πόντους, 4 ριμπάουντ (3-1) και 2 ασίστ σε 18 λεπτά αγώνα!


Το παιχνίδι κρίθηκε στα τελευταία λεπτά με τους Σκούρκους να έχουν καλύτερες επιλογές στην επίθεση!