Δύσκολη επικράτηση της LA FAMILIA στα τελευταία λεπτά με 61-59 επί των ANARXOI PISTOLS.

Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για τους γηπεδούχους που με 5 πόντους του Ιωακειμίδη και 2 του Μιχαηλίδη πέρασαν μπροστά. Ο Δρακόπουλος με βολές μείωσε αλλά ο Ιωακειμίδης με νέο τρίποντο και ο Τσαπανίδης από κοντά έκαναν το 12-2. Ο Παύλου μείωσε για να σκοράρει ο Μιχαηλίδης νέο τρίποντο. Οι PISTOLS αντέδρασαν και με 6 πόντους από τους Παύλου, Λαυκίδη και Μπανταβάνη έκαναν το 15-10.

Με τον Τσακίρη αρχικά και τους Μπανταβάνη, Δρακόπουλο κατάφεραν να ισοφαρίσουν στην αρχή του 2ου δεκαλέπτου. Οι γηπεδούχοι όμως με σερί 11 πόντων πήραν διαφορά ασφαλείας. Ο Ιωακειμίδης με έμμεσο τρίποντο αρχικά και οι Μιχαηλίδης, Πετρίδης Π. σε δεύτερο χρόνο ανέβασαν τη διαφορά ενώ ο Ιωακειμίδης ευστόχησε και σε τρίποντο. Ο Παύλου μείωσε αλλά ξανά οι γηπεδούχοι με τρίποντα των Πετρίδη Π και Μιχαηλίδη έκαναν το 35-21. Ο Λαυκίδης από κοντά και οι Τσακίρης και Δρακόπουλος μείωσαν για να απαντήσει ο Πετρίδης Π. στο τέλος για το 39-27.

Με τρίποντο του Τσαπανίδη και καλάθι του Πετρίδη Π. ξεκίνησε το 2ο ημίχρονο με τους γηπεδούχους να κάνουν το +14. Μάλιστα η διαφορά έφτασε στους 18 πόντους με τους Καββαδία και Πετρίδη Π. Οι Μπανταβάνης και Τσακίρης μείωσαν ενώ ο Τσαπανίδης σκόραρε με σουτ. Με μικρό σερί από τρίποντο του Κουμπούρου και καλάθια των Τσακίρη και Πλατή η διαφορά έπεσε στους 9 ενώ ο Δρακόπουλος έκανε το 51-42.

Ο Τσαπανίδης σκόραρε αλλά ο Δρακόπουλος απάντησε με τρίποντο. Με τον ίδιο τρόπο σκόραρε και ο Ιωακειμίδης ενώ ο ίδιος παίχτης έκανε το 58-45. Εκεί που όλα έδειχναν LA FAMILIA όμως με 2 καλάθια των Παύλου και Λαυκίδη και τρίποντο του Δρακόπουλου η διαφορά έπεσε στους 6. Στο επόμενο λεπτό ο Παύλου σκόραρε και αυτός για 3 και έβαλε φωτιά στο ματς. Ο Μιχαηλίδης σκόραρε από κοντά για να απαντήσει ο Παύλου με λει απ. Οι 1/2 βολές του Κυριαζή ήταν καθοριστικές στο τέλος καθώς η διαφορά πήγε στους 4 χωρίς να απομένει πολύς χρόνος. Ο Λαυκίδης κατάφερε να μειώσει στο τέλος με 2/2 βολές.

MVP της αναμέτρησης ο Ιωακειμίδης με 22 πόντους και 7 ριμπάουντ.

για τους PISTOLS ο Παύλου είχε 15 πόντους, 9 ριμπάουντ και 3 ασίστ.

Το ματς κρίθηκε: Οι γηπεδούχοι πήραν σημαντική διαφορά στην 3η περίοδο, την έχασαν στα μέσα της 4ης αλλά κατάφεραν να αντέξουν στην πίεση των γηπεδούχων με το παιχνίδι να κρίνεται στις λεπτομέρειες.