Για τη 15η αγωνιστική της West Division 1 οι Miami Heak φιλοξένησαν το βράδυ της Παρασκευής στο Ίλιον τους Mpasketikous  με τους δεύτερους να επικρατούν με τρόπο και σκορ καρμπόν σαν τον πρώτο γύρο μετά από μάχη σαράντα λεπτών, παραμένοντας στη κορυφή του ομίλου.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν λίγο καλύτερα στο παρκέ και με τους Λαδιά, Κωστόπουλο (από 4) και τη βόμβα τριών πόντων του Γεωργιάδη αποπειράθηκαν να ξεφύγουν με 13-8, ωστόσο ο καπιτάνο των αντιπάλων τους Πολίτης με 8 πόντους αλλά και ο Πατσιλίβας (4) ήταν δυνατοί πέριξ της ρακέτας, μειώνοντας στην ελάχιστη δυνατή διαφορά (13-12) στα πρώτα δέκα λεπτά.

Κλειστή παρέμεινε η αναμέτρηση και στη συνέχεια. Οι Mpasketikoi με επιμέρους 4-10 με τον Κώτσια να έρχεται από τον πάγκο και να δίνει λύσεις με επτά πόντους, έφτασαν ως το +5, αλλά τόσο ο Γεωργιάδης (5) όσο και ο Λαδιάς (4) κράτησαν τους Heaks κοντά στο σκορ (24-25) στου δρόμου τα μισά.

Το μπρα ντε φερ συνεχίστηκε και μετά την ανάπαυλα. Το συγκρότημα του Καραγκιβρούδη είχε διαρκώς το προβάδισμα , χάρη στον Κουβαρά (8π) αλλά δεν κατάφερε να αποσπαστεί γιατί ο Κωστόπουλος (4) και το τρίποντο του Γεωργιάδη είχαν την παρέα του Σωτηρόπουλου σε απόσταση βολής (37-40) στο φινάλε της τρίτης περιόδου.

Στην τελική ευθεία οι φιλοξενούμενοι πήραν σκορ από αρκετούς (Πατσιλίβας 4, Κουβαράς, Θεοδοσόπουλος και Καραγκριβρούδης από 3) και έφτασαν ως το +8. Ωστόσο τα τρίποντα των Γεωργιάδη (6) και Λαδιά (3) έφεραν τους Heak στο καλάθι (52-54) λίγο πριν τη λήξη, με τον Πολίτη να κάνει το 52-56 και τον Κουβαρά με 1/2 βολές να διαμορφώνει το τελικό 52-57 για τους Mpasketikous !

Mvp ήταν ο αλάνθαστος Δημήτρης Πατσιλίβας με 8 πόντους, 14 ριμπάουντ, 1 ασιστ, 1κλέψιμο και 2 μπλοκ. Για τους ηττημένους ξεχώρισε με double double o Μπάμπης Κωστόπουλος καταγράφοντας 12 πόντους, 15 ριμπάουντ, 1 κλέψιμο και 2 μπλοκ.

Παίκτης κλειδί αναδείχθηκε ο Παναγιώτης Κουβαράς με 13 πόντους, 6 ριμπάουντ, 5 ασιστ και 3 λάθη.

Που κρίθηκε : Οι νικητές είχαν καλύτερες επιλογές στα κρίσιμα τελευταία λεπτά !