Την καλύτερη τους παρουσία επιφύλλασαν οι μόλις πέντε Νότιοι το Σαββατόβραδο στην Καισαριανή όταν στο πλαίσιο της 15ης στροφής της East Division 1 αντιμετώπισαν τους Bulldogs και παίζοντας εξαιρετικά στο δεύτερο μισό κέρδισαν άνετα !

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν καλά την αναμέτρηση με τον Αλφαρά (10π) να είναι ασταμάτητος και τους Παπαντώνη (6) και Γερεουδάκη (4) να συνδράμουν . Οι αντίπαλοι τους ωστόσο ακολούθησαν χάρη στα τρίποντα του Γιαννικόπουλου (6) και του Πανταζή (3) μένοντας κοντά στο σκορ (23-17) στα πρώτα δέκα λεπτά.

Ανάλογη ήταν η συνέχεια. Οι Νότιοι έφτασαν στο +10 με τον Παπαντώνη (7) δραστήριο, όμως ένα 7-0 των Bulldogs με τους Λουλούδη (5) και Αντωνόπουλο (3) τους έφερε σε απόσταση ενός σουτ (36-33) στο ημίχρονο.

Οι Νότιοι μπήκαν και πάλι δυνατά μετά την ανάπαυλα. Με επιμέρους 13-3 και την τριπλέτα Παπαντώνη (9), Γερεουδάκη (7) και Μηλιόπουλου (6) σε μεγάλα κέφια πήραν διψήφια διαφορά και παρά την προσπάθεια από τους Αντωνόπουλο, Αράπογλου, και Γιαννικόπουλο (από 3 έκαστος) την κράτησαν στο φινάλε της τρίτης περιόδου (60-47).

Οι ακούραστοι γηπεδούχοι ήταν ακόμα καλύτεροι στην τελική ευθεία. Ο Παπαντώνης έβλεπε το καλάθι σα βαρέλι σημειώνοντας 19 !!! πόντους και 5 τρίποντα συμβάλοντας τα μέγιστα σε ένα επιμέρους 14-2 που τους έδωσε διαφορά 17 πόντων ! Στον αντίποδα τα Bulldogs δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν αποτελεσματικά και παρά τους πέντε πόντους του Αντωνόπουλου & του Αράπογλου παραδόθηκαν στις ορέξεις των Νοτίων που έφτασαν στο ροζ φύλλο με άνεση με το τελικό 89-67 !

Mvp ήταν με μια...40αρα ο Θανάσης Παπαντώνης ! 40 πόντοι λοιπόν μαζί με 5 ριμπάουντ, 5 ασιτ, 1 κλέψιμο και δύο λάθη. Καλύτερος για τους ηττημένους ήταν ο Σταύρος Λουκάς με 8 πόντους, 12 ριμπάουντ, 4 ασιστ και 1 κλέψιμο.

Παίκτης κλειδί ήταν ο Γιάννης Γερεδουδάκης με double double και 16 πόντους, 17 ριμπάουντ, 4 ασιστ, 7 κλεψίματα και ένα λάθος.

Που κρίθηκε : Στο σοου του Παπαντώνη, αλλά μάλλον είναι άδικο να εξαιρέσουμε και τους υπόλοιπους Νότιους που ήταν απλά απολαυστικοί !