Οι Απροσάρμοστοι δίπλωσαν τις νίκες τους με αντίπαλο τους Sourmena Bulls το Σαββατόβραδο όταν και φιλοξενήθηκαν στη Γλυφάδα στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της East Division 1 χάρη στο εξαιρετικό τους φίνις!

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν λίγο καλύτερα στο παρκέ όταν και προηγήθηκαν με 6-12 χάρη στους Αγγελομάτη , Κυριάκου (από 6) και Κανδήλα (4). Οι αντίπαλοι τους όμως αντέδρασαν άμεσα με σερί 10-0 κυρίως από τα 6.75 με τους Ταξιαρχόπουλο, Ζαμπουλη (από 6π) , Νάνο (4) και Λάζαρη (3) και πήραν το προβάδισμα με 19-18 στο τέλος του πρώτου δεκαλέπτου.

Ντέρμπυ είχαμε και στη συνέχια. Ο Μεσεδάκης (8) κτύπησε έξω από την περίμετρο, όπως και ο Γαζής (5) για τους Απροσάρμοστους που με σερί 7-0 προσπέρασαν και παρά τις ενέργειες των Νάνου , Μερτη (από 4) και Λάζαρη (3) μπήκαν μπροστά με με 34-39 στο ημίχρονο.

Οι Απροσάρμοστοι έφτασαν ως το +9 μετά την ανάπαυλα χάρη στον Αγγελομάτη (7), με τον ρυθμό να πέφτει εκατέρωθεν. Τα τρίποντα του Ταξιαρχόπουλου (4) και του Νάνου (3) ισοφάρισαν προσωρινά για τους Σουρμενιώτες, όμως οι αντίπαλοι τους , με σερί 6-0 προηγήθηκαν με 46-52 στο φινάλε της τρίτης περιόδου.

Η ισορροπία κράτησε για λίγο ακόμα, καθώς Λεμονής (6) και Λάζαρης (3) είχαν τους "Ταύρους" σε απόσταση βολής (52-54).  Ο Κυριάκου όμως ανέβασε κατακόρυφα την απόδοση του και έμοιαζε ασταμάτητος με 14 πόντους συντελώντας σε ένα επιμέρους 12-1 για τους Απροσάρμοστους, που πήραν διψήφια διαφορά και την κράτησαν ως το τέλος, επικρατώντας δίκαια με 56-70 !

MVP: Με double double o Κώστας Κυριάκου έχοντας 24 πόντους, 18 ριμπάουντ και 1 ασιστ. Από τους ηττημένους καλύτερος ήταν ο Χρήστος Ταξιαρχόπουλος με double figures και 14 πόντους, 13 ριμπάουντ και από μια ασιστ, ένα κλέψιμο, 1 μπλοκ και ένα λάθος.

Παίκτης κλειδί: Ο επίσης "διπλός" Ιάσωνας Μεσεδάκης με 14 πόντους, 12 ριμπάουντ, 7 ασίστ, 1 μπλοκ και 4 λάθη.

Που κρίθηκε : Στο ξέσπασμα των νικητών κατά την τελευταία περίοδο.