Νίκη στα χασομέρια για τους WEST FLOPPERS με 75-76 απέναντι στους THE ROYALS.

Ο Βενιός έβαλε το 1ο καλάθι στο ματς αλλά με τρίποντα των Φωτεινού και Μαργωμένου και καλάθι του Μότσιου έγινε το 8-2. Οι WEST FLOPPERS όμως 17 πόντων έδειξαν άλλαξαν το σκηνικό. Ο Βενιός σκόραρε 4 πόντους, ο Παναγιωτίδης 5, 6 ο Λαμπρόπουλος και 2 ο Κολοβός. Ο Μότσιος κατάφερε να μειώσει σε 13-21 στο τέλος.

Με βολές των Φωτεινού και Μότσιο και καλάθι του Καραβασίλη έγινε το 21-21. Μάλιστα με τον Φωτεινό ξανά οι ROYALS πέρασαν μπροστά. Ο Λαμπρόπουλος με τρίποντο και δίποντο απάντησε αμέσως αλλά ο τρομερός Φωτεινός με έμμεσο τρίποντο αλλά και σουτ 3ων πόντων έκανε το 36-33. Ο Μπέργιος ισοφάρισε με τον ίδιο τρόπο ενώ ο Λιώνης με έμμεσο τρίποντο έκανε το 36-41 του ημιχρόνου.

Οι ROYALS δεν το έβαλαν κάτω και με τρίποντα του Φώτογλου ισοφάρισαν. Ο Μπάκας σκόραρε και αυτός για 3 αλλά ο Φωτεινός πήρε και πάλι το όπλο του. Αρχικά με βολές, στη συνέχεια με καλάθι από κοντά και με τρίποντο του έκανε το 55-50. Οι Λαμπρόπουλος και Παναγιωτίδης μείωσαν στον πόντο ενώ ο Σταθάκης με τρίποντο έκανε την ανατροπή. Ο Μπιστούνας με ωραία ενέργεια έφερε το ματς στα ίσια.

Με τρίποντο του Λαμπρόπουλου έγινε το 59-60 ενώ με το σκορ στο 61-64 ο Μπούκας με τρίποντο ισοφάρισε. Οι φιλοξενούμενοι πήραν διαφορά 4ων πόντων με τους Λαμπρόπουλου και Παναγιωτίδη αλλά με σουτ του Φωτεινού και τρίποντο του Μπιστούνας το ματς ήρθε ξανά τούμπα. Ο Μαργωμένος έκανε το 72-71 αλλά ο Παναγιωτίδης με ωραία ενέργεια και ο Σταθάκης με 3-4 βολές έφεραν το ματς στο +4. Οι Royals μείωσαν στον πόντο με τρίποντο του Φωτεινού αλλά δεν κατάφεραν να σκοράρουν στα τελευταία 3 δευτερόλεπτα που απέμεναν.

MVP της αναμέτρησης ο Παναγιωτίδης με 18 πόντους και 12 ριμπάουντ.

για τους ROYALS ο Φωτεινός είχε 31 πόντους και 10 ριμπάουντ.

Το ματς κρίθηκε: Στο πιο κρίσιμο σημείο ο Σταθάκης κέρδισε 2 φάουλ, σκόραρε 3 βολές και με τη διαφορά στους 4 με μόλις λίγα δευτερόλεπτα στο ρολόι το παιχνίδι έγειρε προς τους WEST FLOPPERS.