Με σκορ παρόμοιο του πρώτου γύρου (68-63) η Voskonia επικράτησε την Κυριακή στην Καισαριανή των 3KAIOKUKOC στο πλαίσιο της 15ης στροφής της East Division 1 παραμένοντας στη δεύτερη θέση του ομίλου !

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν καλά και με την τριπλέτα Μαστρογιάννη , Πρωτόπαπα (από 7) & Κατσώνη (4) προηγήθηκαν με διπλό σκορ (16-8). Ωστόσο οι αντίπαλοι τους αντέδρασαν και με τον Ράμμο (10π) σε άγρια κατάσταση μείωσαν σε 20-14 στο τέλος της πρώτης περιόδου.

Το πάνω χέρι είχαν οι "Βοσκοί" και στη συνέχεια. Με τον Λιάκο (8) να σκοράρει από μακριά , όπως και ο Σουφλέρης (3) κράτησαν το προβάδισμα παρά ττις ενέργειες των Ράμμου , Τσιάνα (από 6π) και Βλάχου (4) από την αντίπερα όχθη, με το ημίχρονο να ολοκληρώνεται στο 37-30.

Οι φιλοξενούμενοι πλησίασαν στον πόντο στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους με τα τρίποντα των Τσιάνα (6), Μελά (4) και Τυλιγάδα (3), όμως οι "Ισπανοί" ευτύχησαν να δουν το μεγαλύτερο μέρος του ρόστερ τους να σκοράρει (Κατσώνης 6, Λιάκος 3 και οι υπόλοιποι από 2) αποκτώντας ξανά τα ηνία με 54-48 στο τριαντάλεπτο.

Στα τελευταία δέκα λεπτά είχαμε ντέρμπυ για γερά νεύρα. Οι "Κούκοι" ξαναπλησίασαν στο καλάθι με τους Τσιάνα (5), Τυλιγάδα, Ράμμο και Λαύκα (από 3), όμως η Voskonia είχε τον τελευταίο λόγο, καθώς τόσο ο Κατσώνης όσο και οι Μαστρογιάννης και Λιάκος με 4 πόντους έκαστος τους έφεραν σε απόσταση σχετικής ασφάλειας για να κατακτήσουν το ροζ φύλλο με 68-62 !

MVP αναδείχθηκε με double double ο Δημήτρης Πρωτόπαπας. Είχε 11 πόντους, 12 ριμπάουντ, 1 ασιστ, 1 κλέψιμο και 2 λάθη. Καλύτερος των 3KAIOKUKOC επίσης με double figures ήταν ο Παναγιώτης Τσιάνας με 19 πόντους, 15 ριμπάουντ, 3 ασιστ, 1 κλέψιμο και 2 λάθη.

Παίκτης κλειδί ήταν ο Παύλος Μαστρογιάννης με που μέτρησε πόντους, 3 ριμπάουντ, 3 ασιστ, 2 κλεψίματα και 3 λάθη.

Η αναμέτρηση κρίθηκε στις λεπτομέρειες, με τους νικητές να μην χάνουν καθόλου το προβάδισμα σε όλο το σαραντάλεπτο.