Για τη 16η στροφή της East Division 2 οι 3KAIOKUKOC υποδέχτηκαν τους  το Σαββατόβραδο στη Γλυφάδα την Kranaa και αποδίδοντας πολύ καλύτερα στο δεύτερο μισό χάρη και στην εξαιρετική παρουσία του Τσιάνα πήραν τόσο τη ρεβάνς όσο και τη διαφορά από την ήττα του πρώτου γύρου.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν εκείνοι που στάθηκαν καλύτερα στην εκκίνηση. Με τον Καπουράνη να δείχνει ασταμάτητος με 11 πόντους και τον Γκλαβά να συνεπικουρεί με έξι, μετά το αρχικό 12-9 έτρεξαν ένα 11-0 αναλαβάνοντας τα ηνία της αναμέτρησης. Οι αντίπαλοι τους σκόραραν με τους Τσιάνα (8) και Μελά (5), για το 15-20 των πρώτων δέκα λεπτών.

Οι γηπεδούχοι ισορρόπησαν στη συνέχεια. Ο Τσιάνας συνέχισε τη δουλειά του με ακόμα δέκα πόντους παρέα με τους Σταθόπουλο (5) και Βασαμανίδη (4) εξατμίζοντας τη διαφορά. Από την άλλη πλευρά μόνο ο Σουρμελάκης απειλούσε σταθερά (5π) με συνέπεια το 34-31 στη μέση της διαδρομής.

Στην επανάληψη οι  "Κούκοι" μπήκαν αγριεμένοι στο παρκέ. Με σερί 13-0 πήραν διψήφια απόσταση χάρη στους Χαραλαμπίδη (8) και Τσιάνα (4). Δέχτηκαν μόλις 8 πόντους (Γεωργίου 3)και πήραν κεφάλι με 48-39 στο τριαντάλεπτο.

Η Kranaa δεν κατέθεσε νίκη τα όπλα. Με τον Καπουράνη ξανά δραστήριο (7π) και τους Αργυρόπουλο (4) & Γκλαβά (4) ισοφάρισε προσωρινά , όμως τόσο ο Τσιάνας (9) όσο και οι Χαραλαμπίδης (5), Τυλιγάδας & Μελάς (από 3) προστάτεψαν το προβάδισμα των 3KAIOKUKOC που έκαναν ιδανικό φίνις , κατακτώτας το ροζ φύλλο με το τελικό 71-59 !

Mvp : Με double double ο Παναγιώτης Τσιάνας. Είχε 32 πόντους, 13 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 1 κλέψιμο και 3 λάθη. Για τους ηττημένους καλύτερη απόδοση είχε ο Κώστας Καπουράνης με 20 πόντους, 3 ριμπάουντ, 1 ασιστ, 5 κλεψίματα κι ένα λάθος.

Παίκτης κλειδί αναδείχθηκε ο Μίλτος Βασαμανίδης που μέτρησε 8 πόντους, 8 ριμπάουντ, 4 ασιστ, 3 κλεψίματα και 3 λάθη.

Που κρίθηκε: Στην πολύ καλή απόδοση των νικητών μετά τα πρώτα είκοσι λεπτά.