Στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της East Division 1 οι Απροσάρμοστοι υποδέχτηκαν την Voskonia το απόγευμα της Κυριακής στην Καισαριανή, με τη δεύτερη να κατακτά όπως και στον πρώτο γύρο τη νίκη παίζοντας καλύτερα μετά τα πρώτα είκοσι λεπτά και παραμένοντας στη δεύτερη θέση στο κυνήγι της DavariBC.

Οι ομάδες ξεκίνησαν ισορροπώντας, με τους γηπεδούχους να παίρνουν το προβάδισμα με ένα επιμέρους 6-2 και τους Κανδήλα (7), Αψερίδη και Μητροφάνη (από 4) σε πρώτο ρόλο. Οι αντίπαλοι τους ωστόσο ακολούθησαν κατά πόδας με τα τρίποντα των Μοναστηριώτη (5) και Σουφλέρη για το 17-15 των πρώτων δέκα λεπτών.

Το μπρα ντε φερ συνεχίστηκε και στο δεύτερο δεκάλεπτο. Οι Απροσάρμοστοι με σερί 8-0 προσπάθησαν να ξεφύγουν με σερί 8-0 με τους Σαχινίδη (6) και ΜΕσεδάκη (4) όμως οι "Βοσκοί" απάντησαν με τον Λιάκο (8) και τον Κατσώνη (4) προσπερνόντας με 27-29 στο ημίχρονο.

Τα κόζια άλλαξαν μετά την ανάπαυλα. Οι "Ισπανοί" με σερί 10-0 απέκτησαν διψήφια απόσταση χάρη στον Ταγκούλη (4) και τα τρίποντα των Πρωτόπαπα, Δερδενέ και Λιάκου, με τον Αψερίδη (4) να μειώνει σε 39-47 στο τριαντάλεπτο.

Στην τέταρτη περίοδο οι μεν Απροσάρμοστοι ήθελαν να πλησιάσουν, αλλά ουσιαστικά μόνο ο Σαχινίδης (6) απειλούσε. Έτσι η Voskonia συντήρησε διαφορές κοντά στους δέκα πόντους κυρίως με τους Ταγκούλη (4) και Λιάκο (3) κι έκοψε πρώτη το νήμα με το τελικό 50-58.

Mvp αναδείχθηκε ο Βασίλης Λιάκος έχοντας 15 πόντους, 1 ριμπάουντ, 6 ασιστ και 4 λάθη. Πιο αποδοτικός για τους ηττημένους ήταν ο Γιάννης Αψερίδης σημειώνοντας 12 πόντους, 5 ριμπάουντ, 1 ασιστ και 2 λάθη.

Παίκτης κλειδί ήταν ο Νίκος Ταγκούλης με 10 πόντους, 6 ριμπάουντ, 1 κλέψιμο και 1 λάθος.

Που κρίθηκε : Οι νικητές ανέβασαν αισθητά την απόδοση τους στο δεύτερο ημίχρονο ενώ θετική εντύπωση έκανε και το πολύ καλό κλίμα μεταξύ των παικτών !