Για την 16η στροφή της West Division 1 η Άρτεμις υποδέχτηκε το βράδυ της Κυριακής στο Sala Sports Club τους Anarxous Pistols με τους δεύτερους να πιάνουν μεγάλη απόδοση επικρατώντας κατά κράτος !

Οι φιλοξενούμενοι μετά το αρχικό 8-8 πάτησαν το γκάζι και μην τους είδατε ! Με το κουαρτέτο Μπανταβάνη, Δρακόπουλου (από 7), Τύρου 6) και Τσακίρη (4) χτύπησε τόσο από μακριά όσο και κοντά στο καλάθι και παρά την προσπάθεια του Ορέστη από την άλλη πλευρά πήραν διψήφια διαφορά προηγούμενοι με double score (12-24) στα πρώτα δέκα λεπτά.

Η επέλαση των Άναρχων συνεχίστηκε και στη δεύτερη περίοδο. Με επιμέρους 9-2 στο ξεκίνημα της με τον σεληνιασμένο Δρακόπουλο (8π) διεύρυναν την απόσταση σχεδόν στους είκοσι πόντους. Για τους γηπεδούχους ο Ελευθεράκης είχε 4 πόντους με το σκορ στο ημίχρονο να είναι στο 22-39.

Δεν άλλαξε κάτι στην επανάληψη. Οι Anarxoi με νέο 10-0 με τον πολυβολητή Τύρο και τον Τσακίρη (από 6π) πήγαν ως το +27. για την Άρτεμις Χατζηbill με πέντε και το τρίποντο του Παπαγεωργίου διαμόρφωσαν το 34-56 στο τριαντάλεπτο.

Στα τελευταία δέκα λεπτά οι Pistols άφησαν το πόδι από το γκάζι . Η Άρτεμις βρήκε χώρους και με το δικό της 10-0 επιχείρησε να προσεγγίσει (Νικολόπουλος 7, Ορέστης 5, Χατζηbill & Σφογγάρης από 3) κυρίως έξω από την περίμετρο μειώνοντας δίχως όμως να φτάσει σε απόσταση βολής. Το τελικό 53-63 ήταν απόλυτα δίκαιο.

MVP της αναμέτρησης με double double ο Γιάννης Τύρος, έχοντας 15 πόντους, 16 ριμπάουντ, 6 ασιστ, 1 κλέψιμο και 4 λάθη. Για τους ηττημένους πιο παραγωγικός ήταν ο Κώστας Ορέστης με 15 πόντους, 4 ριμπάουντ, 2 ασιστ, 2 κλεψίματα, 1 μπλοκ και 1 λάθος.

Τον παίκτη κλειδί αλλά και πρώτο σκόρερ αποτέλεσε ο Χάρης Δρακόπουλος μετρώντας 20 πόντους, 8 ριμπάουντ, 1 ασιστ, 2 κλεψίματα και 4 λάθη.

Που κρίθηκε : Οι νικητές έκαναν εξαιρετική εμφάνιση από το ξεκίνημα και δεν απειλήθηκαν καθόλου.