Σε μια αναμέτρηση που έσπασε καρδιές οι Μυρμιδόνες πήραν το ροζ φύλλο το βράδυ του Σαββάτου στην Καισαριανή όπου και φιλοξενήθηκαν από τα Bulldogs. Μετά από 45λεπτη μάχη πήραν τη ρεβάνς για την ήττα του πρώτου γύρου !

Οι φιλοξενούμενοι πήρα τα ηνία της αναμέτρησης από την αρχή,όταν κε τα καλάθια του Ι. Αλεφαντινού (6π) και το τρίποντο του Ρήγα ξέφυγανμε 1-9. Ωστόσο οι αντίπαλοι τους αντέδρασαν με τον Μαραμπέα (6) και το τρίποντο του Γιαννικόπουλου πλησιάζοντας στο 10-13 στο πέρας του πρώτου δεκαλέπτου.

Στη συνέχεια οι Μυρμιδόνες άφησαν χωρίς πόντο τα Bulldogs για σχεδόν οκτώ λεπτά. Με σερί 11-0 και τους Λιοφάγο (7) και Ι. Αλεφαντινό (4) να κυριαρχούν στις ρακέτες πήραν διψήφια διαφορά, που διατήρησαν (15-26) στο κλείσιμο του ημιχρόνου.

Τα κόζια άλλαξαν μετά την ανάπαυλα. Το σερί το έκαναν οι γηπεδούχοι (12-0) με τους Γιαννικόπουλο (6), Μαραμπέα, Κουτσόπουλο (από 4) και Λουλούδη (3) πλησιάζοντας στον πόντο. Ο Ι. Αλεφαντινός ωστόσο ήταν ασταμάτητος. Με 12 πόντους και τη συνδρομή του Ραπτοδήμου (5π) οι Μυρμιδόνες κράτησαν το προβάδισμα με 39-43 στο τριαντάλεπτο.

Την τέταρτη περίοδο το ματς είχε δραματικό χαρακτήρα. Τα Bulldogs ελέω Λουλούδη (11π) και Λουκά (4) προσπέρασαν με 54-51 αλλά οι ανθεκτικοί αντίπαλοι τους απάντησαν με τους Ι. Αλεφαντινό (6) & Γεώργα (4) προσπέρνωντας με 54-55 ! Ο Λουλούδης έκανε το 56-55 στα 8", αλλά έγινε και μοιραίος καθώς δέχτηκε τεχνική ποινή. Ο Ι. Αλεφαντινός ισοφάρισε σε 56-56 για να οδηγηθούμε στην παράταση καθώς ο Γεώργας αστόχησε με την λήξη ! 

Εκεί οι ομάδες εμφάνισαν σημάδια κόπωσης. Οι Μυρμιδόνες με καλάθια των Ρεντζέλα και Ρήγα πήγαν στο +4 με τα Bulldogs να μην ευστοχούν, παρά μόνο με τρίποντο του Λουλούδη στο 1", με την κόρνα της λήξης να βρίσκει τους "γαλάζιους" νικητές με 59-60 !

MVP αναδείχθηκε με double figures ο Γιάννης Αλεφαντινός. Eίχε 28 πόντους, 15 ριμπάουντ, 2 ασιστ, 4 κλεψίματα και 4 λάθη. Καλύτερος των ηττημένων ήταν ο Γιώργος Λουλούδης με 18 πόντους, 6 ριμπάουντ, 1 μπλοκ και ένα λάθος.

Παίκτης κλειδί ήταν ο Γιάννης Ρήγας που μέτρησε 6 πόντους , 11 ριμπάουντ και ένα λάθος.

Που κρίθηκε : Στις λεπτομέρειες που ήταν με τους νικητές στην παράταση.