Στο κλειστό «Γεώργιος Μελισσηνός» της Καισαριανής, οι Bulldogs αντιμετώπισαν τα μόλις πέντε διαθέσιμα Pistonia για την 1η αγωνιστική του δεύτερου γύρου της East Division 1, με τους γηπεδούχους να επικρατούν παίρνοντας τη ρεβάνς για την ήττα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος αλλά όχι και τη διαφορά.

Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι μόνο στα πρώτα του λεπτά. Οι Bulldogs μετά το αρχικό 8-8 έτρεξαν ένα επιμέρους 11-2 με τα τρίποντα του Γιαννικόπουλου (6) και του Πετακου. Οι αντίπαλοι τους στηρίχτηκαν κυρίως στον Μότσκα (8) για να παραμείνουν κοντά στο σκορ (20-14) στο πέρας της πρώτης περιόδου.

Οι γηπεδούχοι διατήρησαν το ίδιο υψηλό τέμπο και στη συνέχεια με τους Πετακο (7), Μαραμπέα (5) και Γιαννικόπουλο (3) να σκοράρουν από μακρινή απόσταση. Ο Μότσκα (10) και ο Ι. Γαργαλάκος (5) κράτησαν τη διαφορά σε μονοψήφια τιμή (40-33) στο ημίχρονο.

Μετά τη διακοπή είδαμε μια άγρια μονομαχία ανάμεσα σε δύο γερννημένους σκόρερς. Ο Κουτσόπουλος από τη μία με 11 πόντους έστειλε αρχικά τη διαφορά στο +13, ωστόσο ο Μότσκα έβαλε και τους 15 πόντους των Πιστονιών διαμορφώνοντας το 55-48 στο τέλος της τρίτης περιόδου.

Στην τελική ευθεία τα Bulldogs είχαν περισσότερη ενέργεια. Κράτησαν τη διψήφια απόσταση χάρη στους Μαραμπέα (5), Κουτσόπουλο και Αράπογλου (από 4), και παρά την προσπάθεια του Αυλωνίτη και του Μότσκα (από 5π) πήραν το ροζ φύλλο με 70-60 !

MVP: Ο Βασίλης Κουτσόπουλος με double double και 17 πόντους, 14 ριμπάουντ, 2 ασίστ και ένα λάθος. Από τους ηττημένους ξεχώρισε ο παίκτης ορχήστρα Ανδρέας Μότσκα με 38 πόντους, 6 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 2 κλεψίματα και ένα λάθος !

Παίκτης κλειδί: Ο Νίκος Γιαννικόπουλος επίσης με double figures και 15 πόντους, 10 ριμπάουντ, 3 ασίστ , 2 κλεψίματα και ένα λάθος.

Που κρίθηκε : Οι γηπεδούχοι είχαν περισσότερες λύσεις και μετά τα πρώτα λεπτά έλεγξαν το ρυθμό.