Στο κλείσιμο της αυλαίας της 16ης αγωνιστικής της South Division 1 οι Miami Bricks υποδέχτηκαν την Τρίτη στο νέο κλειστό του Κορυδαλλού τους Beasleys με τους δεύτερους να αποδίδουν...παραδοσιακά καλύτερα στο δεύτερο ημίχρονο και να εξασφαλίζουν ένα σημαντικό δίποντο !

Αρχικά οι ομάδες ισορρόπησαν για ένα ημίχρονο. Οι γηπεδούχοι σκόραραν από μακριά με τους Κωστάκη (7), Σιδέρη και Αποστολόπουλο (από 3) ξεφεύγοντας προσωρινά με 11-2, με τους αντιπάλους τους να ακολουθούν χάρη στους Ραλλάκη (6), Α. Καραγιαννίδη (5) και Μόσχο (4) για το 17-15 των πρώτων δέκα λεπτών.

Στο ίδιο μοτίβο κύλησε και η δεύτερη περίοδος. Χαϊδεμένος με πέντε και Σιδέρης με τρεις ήταν οι κυριότεροι σκόρερ των Bricks , ενώ για τους "Μπιζ" ο Ι. Καραγιαννίδης και ο Τσανάκας με 4 πόντους έφεραν το ματς στην ισοπαλία (29-29) στο ημίχρονο.

Οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν στροφές μετά τα μέσα της τρίτης περιόδου. Με καρέ πρωταγωνιστών αποτελούμενο από τους Α. Καραγιαννίδη, Τσανάκα (από 7), Μόσχο και Ραλλάκη (από 4) αλλά και το τρίποντο του Γιαννούλια με επιμέρους 7-17 και παρά τους επτά πόντους του Κωστάκη από την αντίπερα όχθη, μετέτρεψαν το 39-38 σε 44-55 στο τέλος της !

Στην τελική ευθεία οι Beasleys διατήρησαν τον έλεγχο της κατάστασης με τον Τσανάκα (5) και τα τρίποντα από τους Ακαρέπη και Πούλιο. Οι Miami προσπάθησαν να ..σκληρύνουν προς το τέλος με τους Σιδέρη (6) , Πατσιλη (5) και Τρατολάτη (3) κυρίως από τα 6.75 και με επιμέρους 11-2 μείωσαν ως τους τέσσερις, αλλά οι Beasleys ήταν ψύχραιμοι από τη γραμμή της φιλανθρωπίας, επικρατώντας με το τελικό 63-70.

Mvp αναδείχθηκε ο Άγγελος Καραγιαννίδης αγγίζοντας το triple double. Είχε 16 πόντους, 9 ριμπάουντ, 8 ασιστ αλλά και 3 κλεψίματα κι ένα λάθος. Καλύτερος των ηττημένων ήταν ο Σταύρος Πατσιλης με double double και 11 πόντους, 18 ριμπάουντ, 4 ασιστ, 1 κλέψιμο και 5 λάθη.

Παίκτης κλειδί ήταν ο Γιάννης Τσανάκας με double figures και 16 πόντους, 10 ριμπάουντ, 5 ασιστ, 1 κλέψιμο, 1 κόψιμο και ένα λάθος.

Που κρίθηκε : Οι νικητές ανέβασαν στροφές στο δεύτερο μισό και φτάνοντας σε διψήφια διαφορά δεν κινδύνεψαν .