Σε ένα συγκλονιστικό ματς οι MIAMI HEAK επιβλήθηκαν με 74-72 των THE ROYALS.

Ο Δέδες μπήκε ζεστός και έκανε το 0-6 αλλά με καλάθια των Λαδιά, Γεωργιάδη και Κουφόπουλου έγινε η ανατροπή. Ο Δέδες σκόραρε ξανά ενώ ο Μπολοτάκης έκανε το 11-10. Με καλάθι του Καρατσαρέα και τρίποντο του Δημητρόπουλου έγινε το 16-10 αλλά ο Δέδες μείωσε σε 16-13.

Με 5 πόντους του Δημητρόπουλου και 3 από τον Παρπέρη η διαφορά έφτασε στους 9. Ο Καραλής από κοντά και ο Μαργωμένος με τρίποντο μείωσαν αλλά ο Κουφόπουλος με σουτ απάντησε. Με τρίποντο του Κωστόπουλου και σουτ του Παλαιολόγου έγινε το 31-20. Ο Δέδες μείωσε αξνά αλλά ο Παλαιολόγου σκόραρε άλλο ένα τρίποντο. Με τον ΄διιο τρόπο απάντησε ο Μπιστούνας ενώ ο Δέδες μειώσε στους 8. Ο Γεωργιάδης σκόραρε σε τρίποντο αλλά οι Δέδες και Μπολοτάκης μείωσαν σε 37-30.

Με τους Παρπέρη και Κωστόπουλο οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και αύξησαν τη διαφορά στους 13. Ο Καραλής όμως από κοντά και ο Μπολοτάκης μείωσαν σε 45-37. Ο Κουφόπουλος με σουτ σκόραρε για να μειώσει και πάλι ο Μαργωμένος με τρίποντο. Μέχρι το τέλος του δεκαλέπτου δεν άλλαξε κάτι καθώς οι δυο ομάδες σκόραραν εναλλάξ με το σκορ στο 53-46.

Οι γηπεδούχοι έδειχναν να πλησιάζουν στη νίκη με τα καλάθια του Κωστόπουλου και Κουφόπουλου για το 59-46. Οι Καραλής και Δέδες όμως είχαν αντίθετη άποψη και έκαναν το 61-54. Ο Παρπέρης με 2/2 βολές και ο Λαδιάς με λει απ αύξησαν τη διαφορά. Ο Φωτεινός με έμμεσο τρίποντο μάλιστα κατάφερε να μειώσει ξανά. Ο Λαδιάς έκανε το 70-60 και όλα έδειχναν απλά για τους γηπεδούχους. Όμως με 2/2 βολές του Μαργωμένου, 4 πόντους του Μπολοτάκη και 2 του Δέδε έφεραν το ματς στους 2 πόντους και συγκλονιστικό φινάλε. Ο Παρπέρης έκανε το 73-70 ενώ ο Κωστόπουλος με κρίσιμη βολή έγραψε το +4. Ο Δέδες μείωσε και πάλι στους 2 αλλά οι ROYALS δεν είχαν χρόνο να ολοκληρώσουν την ανατροπή.

MVP της αναμέτρησης ο Κωστόπουλος με 14 πόντους και 13 ριμπάουντ.

για τους ROYALS ο Δέδες είχε 26 πόντους και 10 ριμπάουντ.

Το ματς κρίθηκε: κυριολεκτικά στο τελευταίο λεπτό όπου οι φιλοξενούμενοι δεν κατάφεραν να σκοράρουν στο τέλος ενώ κρίσιμες ήταν και οι βολές που έφεραν τη διαφορά στους 4.