Με πολύ ωραία εμφάνιση η ΑΜΟΛΑ ΚΑΛΟΥΜΠΑ επιβλήθηκε των MPASKETΙΚΩΝ με 59-53.

Με τους Μπρίφα και Κατσούρα άνοιξε τοσκορ για να μειώσουν οι Μπάνζι και Τσάβαλος. Ο Κατσούρας όμως έκανε το 12-3 βάζοντας την ομάδα του οδηγό. Ο Κωλέτσης μείωσε αλλά αμέσως ήρθε η απάντηση για τους γηπεδούχους. Με τους Τσάβαλο και Πολίτη έγινε το 13-10.

Με καλάθια των Ανδριγιαννάκη και Νικολαίδη η διαφορά αυξήθηκε αλλά οι MPASKETIKOI με σερί από τους Κωλέτση, Πολίτη και Θεοδοσόπουλο έκαναν την ανατροπή για το 17-21. Ο Κατσούρας μείωσε αλλά με σουτ του Πολίτη και τρίποντο του Μπάνζι έγινε το +7. Ο Κατσούρας με 4 πόντους έγραψε το 23-28.

Ο Πολίτης σκόραρε αλλά ο Κατσούρας με ωραία ενέργεια και ο Χαλακατέβας με τρίποντο έκαναν το 26-30. Ο Τσάβαλος με βολές και ο Πολίτης από κοντά έκαναν το 26-35. Ο Ανδριγιαννάκης σκόραρε σε τρίποντο ενώ ο Νικολαίδης από κοντά μείωσε στους 2. Με καλάθια του Πολίτη η διαφορά πήγε στους 5 αλλά ο Καραβασίλης με τρίποντο μείωσε στους 2.

Με τρίποντο ξανά του Καραβασίλη έγινε το 41-40 αλλά ο Τσάβαλος από κοντά και οι Μπάνζι, Κωλέτσης με σουτ έκαναν το +5. Στο σουτ του Ανδριγιαννάκη απάντησε ο Μπάνζι αλλά η ΑΜΟΛΑ ΚΑΛΟΥΜΠΑ έκανε την αντεπίθεση της σε εκείνο το σημείο. Με 5 πόντους του Καραβασίλη και από ένα τρίποντο των Ανδριγιαννάκη και Κοντογιαννάκη έκαναν το +5. Ο Τσάβαλος μείωσε αλλά με βολές του Καραβασίλη έγινε το 59-53.

MVP της αναμέτρησης ο Μπρίφας με 13 πόντους και 14 ριμπάουντ.

για τους φιλοξενούμενους ο Πολίτης είχε 19 πόντους και 14 ριμπάουντ

Το μάτς κρίθηκε: Στο πιο κρίσιμο σημείο του αγώνα οι γηπεδούχοι με τον Καραβασίλη έκαναν την ανατροπή. Τα μεγάλα σουτ ήταν αυτά που έκριναν το αποτέλεσμα και οι βολές του Καραβασίλη στο τέλος.