Τον ξέφρενο καλπασμό συνέχισε η DavariBC το απόγευμα του Σαββάτου στην Καισαριανή, όταν και φιλοξενήθηκε από τα Pistonia στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της East Division 1. Μετά από τα πρώτα αμφίρροπα 30 λεπτά αρκούσε ένα πολύ καλό τελευταίο δεκάλεπτο για να φέρει τα πάνω κάτω και να φύγει με το όγδοο συνεχόμενο ροζ φύλλο παραμένοντας στην κορυφή του ομίλου.

Οι ομάδες συμβάδισαν στο ξεκίνημα της αναμέτρησης. Οι γηπεδούχοι βασίστηκαν στα τρίποντα των Μότσκα (6), Αυλωνίτη (5) και Γαργάλακου (3), ενώ οι αντίπαλοι τους απαντούσαν με το ίδιο νόμισμα με τους Λίππα (6) και Γεωργιάδη (5), για το 16-15 των πρώτων δέκα λεπτών.

Σε χαμηλούς ρυθμούς κινήθηκε το παιχνίδι και κατά τη δεύτερη περίοδο. Ο Κρασσάς με 8 πόντους διακρίθηκε για τα Pistonia, ενώ οι Φαληριώτες σκόραραν με τους Καλύμνιο (3), Βρίκο και Βασιλόπουλο (από ένα καλάθι), με τη διαφορά να παραμένει η ελάχιστη δυνατή (25-24) στη μέση της διαδρομής.

Τα Pistonia ανέβασαν κάπως το τέμπο τους μετά την ανάπαυλα , καθώς με σερί 9-0 , με τους Μότσκα (6) και Κρασσά (5) πήραν διψήφια διαφορά. Ο Λίππας όμως με οκτώ πόντους και δύο τρίποντα έφερε πιο κοντά τη Davari, με το αποτέλεσμα να είναι στο 41-37 στο τριαντάλεπτο.

Μεν τον Μότσκα (6) σε καλή κατάσταση οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 45-40 όμως αμέσως μετά έπαθαν μπλακ άουτ. Οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν στροφές με τον Γεωργίου (10π και δύο τρίποντα) και τον Βασιλόπουλο (5). Με σερί 14-0 έφτασαν στο +9 που κράτησαν ως το τέλος του παιχνιδιού (48-57) !

MVP αναδείχθηκε ο κάπτεν Γιώργος Βασιλόπουλος. Είχε 10 πόντους, 7 ριμπάουντ, 2 ασιστ και 1 μπλοκ. Καλύτερος των ηττημένων ήταν ο Γεράσιμος Κρασσάς με double double και 15 πόντους, 16 ριμπάουντ και μια ασιστ.

Τον παίκτη κλειδί αποτέλεσε ο Κώστας Λίππας που μέτρησε 14 πόντους, 6 ριμπάουντ, 1 μπλοκ και ένα λάθος.

Που κρίθηκε : Στο ξέσπασμα των νικητών στα τελευταία λεπτά.