Για την 16 στάση της North Division 1 οι Proboraptors υποδέχτηκαν το βράδυ της Δευτέρας στο ΟΑΚΑ τους Σκούρκους και πιάνοντας μεγάλη απόδοση έκαναν την 12η τους νίκη παίρνωντας ταυτόχρονα και τη ρεβάνς για την ήττα του πρώτου γύρου !

Μετά το αρχικό 9-6 οι γηπεδούχοι έβαλαν μπροστά τη μηχανή τους. Ο Μουσούντας ήταν άχαστος με 12 πόντους και μαζί με τους Αβούρη (5) και Δακουτρό (4) απέκτησαν διψήφια διαφορά καθώς από τους αντιπάλους τους φάνηκαν μόνο οι Μπούκας και Γεωργούλας (από 3) , για το 21-11 των πρώτων δέκα λεπτών.

Με σερί 11-0 οι Probo ξέφυγαν στο +17 χάρη στον Τραϊφόρο (8π), με τα τρίποντα των Παπακωνσταντίνου (5), Μπούκα και Γεωργούλα να μειώνουν ως το 38-26 στη μέση της διαδρομής.

Μετά την ανάπαυλα η ταξιαρχία του Βαλέντζη κένταγε. Με νέο 11-0 και τους Αβούρη , Τραϊφόρο (από 6) και Μουσούντα (4) έφτασε στο +23. Ο Μαυρίκιος έκανε ότι πέρναγε από το χέρι του με 12 πόντους για να τουμπάρει την κατάσταση για τους Σκούρκους, ωστόσο το τρίτο δεκαλέπτο ολοκληρώθηκε με 60-39.

Στην τελική ευθεία οι Raptors δεν έδειξαν διάθεση για διαπραγματεύσεις. Με τους Αβούτη και Λαμπρινό να σημειώνουν από έξι πόντους και σερί 14-0 απογείωσαν τη διαφορά. Οι κουρασμένοι Σκούρκοι σκόραραν μόνο με τους Χρυσίνα (5) και Παπακωνσταντίνου (4), με το τελικό 80-48 να είναι απόλυτα δίκαιο.

MVP αναδείχθηκε με double double ο Διονύσης Αβούρης. Είχε 20 πόντους, 14 ριμπάουντ, 7 ασιστ, 5 κλεψίματα, 3 μπλοκ και 3 λάθη ! Καλύτερος των ηττημένων ήταν ο Νίκος Μαυρίκιος σημειώνοντας 16 πόντους, 4 ριμπάουντ, 3 ασιστ, 2 κλεψίματα, 1 μπλοκ αλλά και 6 λάθη.

Παίκτης κλειδί ήταν ο Κώστας Τραϊφόρος που μέτρησε 16 πόντους, 8 ριμπάουντ, 6 ασιστ, 4 κλεψίματα και ένα λάθος.

Που κρίθηκε : Οι νικητές ήταν εξαιρειτικοί παρουσίαζοντας λύσεις σε κάθε θέση.