Στο πλαίσιο της 16ης στάσης της North Division 1 οι Rougixtres υποδέχτηκαν τους Beaux Gosses το βράδυ του Σαββάτου και μετά από σαραντάλεπτη μάχη, όντας πιο ψυχραιμότεροι στο τέλος επικράτησαν !

Οι γηπεδούχοι είχαν καλύτερη εκκίνηση. Με τον Σαρρή (9π) και τα τρίποντα των Κοτσάμπαση (6) και Σιαμπλή (5) μετά το αρχικό 11-2 πήραν διαφορές πέριξ των δέκα πόντων και παρά τους τέσσερρις πόντους του Φιλιππή και τους τρεις του Χεμντάν, προηγήθηκαν με double score (20-10) στα πρώτα δέκα λεπτά.

Οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν στο δεύτερο δεκάλεπτο. Ο Τόλιας πρωταγωνίστησε με 8 πόντους μειώνοντας ως τους πέντε, όμως ο Γκανούρης με έξι πόντους κράτησε την πρωτοπορία για τις Rougixtres με 29-22 στου δρόμου τα μισά.

Η αναμέτρηση έγινε ακόμα πιο ντέρμπυ μετά την ανάπαυλα. Τόσο ο Τόλιας με δέκα πόντους, όσο και ο Χεμντάν με πέντε πόντους έφεραν τους Γάλλους πιο κοντά, αλλά οι Γκανούρης (6) και Τζαβάρας (3) "μίλησαν" από τα 6.75 κρατώντας τους γηπεδούχους μπροστά με 42-37 στο κλείσιμο του τρίτου δεκαλέπτου.

Τα τελευταία δέκα λεπτά ήταν αυτό που λέμε ..αίμα και άμμος ! Οι Beaux Gosses με 11-0 σερί, με τους Τόλια (8) και Φιλιππή (5) προσπέρασαν με 42-48 ! Ωστόσο οι Rougixtres αντέδρασαν και με το δικό τους 7-0 με τους Γκανούρη (5) και Σιαμπλή (4) πήραν τα ηνία με 54-50. Το καλάθι του Φιλιππή και μια βολή του Τόλια έκαναν το 54-53 και μετά είχαμε φινάλε θρίλερ ! Οι Rougixtres είχαν 0/4 βολές ωστόσο δεν το πλήρωσαν καθώς τόσο ο Καραμάνης όσο και ο Τόλιας αστόχησαν στα τελευταία σουτ, με το παιχνίδι να τελειώνει με το σκορ αναλλοίωτο (54-53) ! 

MVP αναδείχθηκε ο Φίλιππος Κοτσάμπασης με 8 πόντους, 5 ριμπάουντ, 4 ασιστ, 1 κλέψιμο και ένα μπλοκ. Πιο παραγωγικός για τους ηττημένους ήταν ο Δημήτρης Τόλιας με double double και 27 πόντους, 10 ριμπάουντ, 1 ασιστ, 1 κλέψιμο, 2 μπλοκ και ένα λάθος.

Παίκτης κλειδί ήταν ο Άγγελος Γκανούρης με 17 πόντους, 1 ασιστ, 1 μπλοκ και ένα λάθος.

Που κρίθηκε : Σε ένα παιχνίδι που θα μπορούσαν να κερδίσουν αμφότεροι οι νικητές ήταν πιο ψύχραιμοι !