Οι DE TROI BISONS επιβλήθηκαν των ΡΟΥΚΟΥΝΩΝ με 75-80.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με καλάθι του Δάνα. Ο Σάλπας ισοφάρισε ενώ ο Μπουλουτσίκος με ωραία ενέργεια απάντησε αμέσως. Ο Πανδής ισοφάρισε εκ νέου αλλά με τους Δρακάκη με σουτ και τρίποντο του Ρούσσου έγινε το 4-10. Ο Δάνας έκανε το 12-5 για να μειώσει με τρίποντο ο Πανδής. Οι BISONS είχαν σε φοβερή μέρα τον Ρούσσο ο οποίος με 2 απανωτά τρίποντα και καλάθι του Τερζή έκαναν το 8-20. Ο Σάλπας σκόραρε τρίποντο και ο Χιώτης έκανε το 13-20. Με έμμεσο τρίποντο του Δάνα και τρίποντο του εκπληκτικού Ρούσσου οι BISONS έκαναν το +13. Ο Πανδής με τρίποντο μείωσε αλλά ο Ρούσσος σκόραρε ξανά.

Στο καλάθι του Μπουλουτσίκου απάντησε ο Πανδής για το 18-30. Με άλλους 4 πόντους του Μπουλουτσίκου όμως και καλάθι του Δάνα έγινε το 18-36. Οι Χιώτης και Μασούρας μείωσανα αλλά με καλάθι του Τερζή και 3 τρίποντα, 2 από τον Ρούσσο και ένα από τον Δάνα έγινε το 22-47. Ο Σάλπας με τρίποντο κατάφερε να μειώσει στο τέλος στους 21. 

Οι γηπεδούχοι ήταν στα σχοινιά αλλά κατάφεραν να βγάλουν αντίδραση στο 2ο ημίχρονο. Ο Μπούχαλης μείωσε αλλά ο Δρακάκης με τρίποντο έκανε το +22. Ο Μασούρας με 4 συνεχόμενους πόντους μάζεψε τη διαφορά για να απαντήσει ο Στέφος με σουτ. Ο Χιώτης πήρε την ομάδα πάνω του σκοράροντας 6 πόντους και 2 από τον Μασούρα για το 40-52. Ο Δάνας σκόραρε 4 πόντους αλλά με ένα σερί 11-0 οι ΡΟΥΚΟΥΝΕΣ έκαναν το come back. Ο Χιώτης σκόραρε 4 πόντους και ο Μασούρας 2. Με 4/4 βολές των Μπούχαλη και Χιώτη έγινε το 52-56 ενώ ο Μασούρας με 3/4 βολές έφερε το ματς στον πόντο.

Το 4ο δεκάλεπτο θα ήταν συγκλονιστικό. Οι BISONS σκόραρε με τους Δρακάκη και Δάνα για να απαντήσουν οι Πανδής και Χιώτης. Ο Ρούσσος με σουτ και ο Δάνας με λει απ αύξησαν τη διαφορά αλλά οι Μασούρας και Πανδής μείωσαν ξανά στους 2. Ο Δάνας έκανε το 65-69 για να έρθει ο καταπληκτικός Χιώτης με 6 πόντους του να δώσει το προβάδισμα στο πιο κρίσιμο σημείο. Οι BISONS δεν είχαν σκοπό να αφήσουν το ματς να χαθεί. Με τρίποντο του Δάνα και 6 πόντους από Ρούσσο και Μπουλουτσίκο έκαναν το 71-77. Οι Πανδής και Μπούχαλης μείωσαν ξανά αλλά με βολές των Δάνα και Ρούσσου έγινε το τελικό 75-80.

MVP της αναμέτρησης ο Ρούσσος με 27 πόντους και 13 ριμπάουντ.

για τους γηπεδούχους ο Χιώτης είχε 32 πόντους και 15 ριμπάουντ.

Το ματς κρίθηκε: Οι ΡΟΥΚΟΥΝΕΣ επέστρεψαν από το -21 αλλά στο πιο κρίσιμο σημείο οι Ρούσσος και Δάνας ανέλαβαν δράση και έφεραν τη νίκη.