Τη ρεβάνς για την ήττα του πρώτου γύρου πήραν την Κυριακή στον Κορυδαλλό οι Ba.Shock όπου και φιλοξενήθηκαν από τους Skylarkers μετά από μάχη που κράτησε 45 αγωνιστικά λεπτά και πλέον μένουν ζωντανοί στο κυνήγι της 8ης προνομιούχου θέσης που οδηγεί στα πλέι οφ.

Οι ομάδες μοιράστηκαν τα πάντα στα πρώτα λεπτά. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 10-4 με τα τρίποντα των Τσαγγαρά και Χ.Β. Καπαρέλου με τους αντιπάλους τους να ισορροπούν χάρη στους Μπουλούμπαση (6) και Μαράκη(5) για το ισόπαλο 14-14 στην πρώτη περίοδο.

Τα συγκροτήματα συμβάδιζαν ως το 20-20. Οι "Oυράνιοι" είδαν τον Μπατσιάκο να ευστοχεί από τα 6.75, όμως ένα 6-0 των Μπασόκων με τα τρίποντα των Καραγιάννη και Μαράκη τους έδωσε το προβάδισμα με 20-26 στη μέση της διαδρομής.

Στην επανάληψη ο ρυθμός έπεσε με τις άμυνες να έχουν τον πρώτο λόγο. Αυτή των φιλοξενουμένων επέτρεψε μόλις 4 πόντους (Πιτσάβας 2) με τον Ηλιού (4) να βρίσκει στόχο από τα 6.75 για το 24-32 στο τριαντάλεπτο.

Οι μεγάλες συγκινήσεις έμειναν για το τέταρτο δεκάλεπτο. Το σύνολο του Μπουλούμπαση με τον ίδιο αλλά και τον Ηλιού (4) προηγήθηκε με πέντε πόντους, όμως τα τρίποντα των Τσαγγαρά (6) και Σκιαδά έφεραν την αναμέτρηση στην κόψη του ξυραφιού. Ο καπιτάνο Μπουλούμπασης και μια βολή του Καραγιάννη διαμόρφωσαν το 40-42 με τον Μπουλουτσίκο να ευστοχεί υπό πίεση από τα 5 μέτρα στα 0.5" στέλνοντας το ματς στον έξτρα χρόνο της παράτασης !

Εκεί παρότι οι Skylarkers προηγήθηκαν με καλάθι του Αλεξανδρή ήταν αρκετά άστοχοι. Ο Καραγιάννης ισοφάρισε και οι βολές των Ηλιού, Μπουλούμπαση και Μαράκη έγραψαν το τελικό 44-47 !

Mvp αναδείχθηκε o αλάνθαστος Αλέξανδρος Μαράκης. Είχε 13 πόντους, 9 ριμπάουντ, 2 ασιστ και 2 κλεψίματα Καλύτερος των ηττημένων ήταν ο Λευτέρης Πετρογεωργάκης με 16 πόντους, 7 ριμπάουντ, 1 ασιστ και 2 κλεψίματα.

Τον παίκτη κλειδί αποτέλεσε ο Γιάννης aka pitΜπυλούμπασης με double double και 12 πόντους, 11 ριμπάουντ, 1 ασιστ, 1 κλέψιμο, 2 μπλοκ και 2 λάθη.

Που κρίθηκε : Στην άκρη του νήματος !