Στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής του 1ου Division (north), οι Squidballz αναμετρήθηκαν με τους Ροζ Πάνθηρες. Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι σε όλη την διάρκειά του με τις 2 ομάδες να παίζουν σκληρό, αλλά παράλληλα γρήγορο μπάσκετ. 45-54 ήταν το τελικό σκορ με τους Πάνθηρες να παίρνουν την νίκη απέναντι στους πρωτοπόρους του βαθμολογικού πίνακα!

Πολύ καλά ξεκίνησαν οι 2 ομάδες στο 1ο δεκάλεπτο. Με οδηγό τις οργανωμένες επιθέσεις και την ορθή άμυνα οι Ροζ Πάνθηρες δημιούργησαν μια διαφορά 8 πόντων. 9-17 ήταν το επιμέρους σκορ με τους Squidballz να ξεκινάνε νωχελικά! Για τους γηπεδούχους 4 πόντους έβαλε ο Δρακόπουλος και 3 ο Καλαποθαράκος. 4 είχε ο Ιατρού και 3 ο Ανδρεαδάκης για τους Πάνθηρες.

Η διαφορά αυξήθηκε και άλλο στην 2η περίοδο. Οι Ροζ Πάνθηρες διεύρυναν την υπέρ τους διαφορά με τον coach Γαλιγάλη να είναι τρομερός στο κομμάτι του πλάνου και της οργάνωσης. 11-15 ήταν το επιμέρους σκορ. Για τους Squidballz 3 καλάθια πέτυχε ο Καλαποθαράκος με τον Οικονομούλα να ακολουθεί έχοντας 1 τρίποντο. Στην αντίπερα όχθη 2 καλάθι έβαλε  ο Ανδρεαδάκης. Ακολούθησε ο Αποστολάκης με 1 εύστοχο σουτ 3 πόντων!

Στην αντεπίθεση πέρασαν οι φιλοξενούμενοι στην 3η περίοδο. Οι Squidballz βρήκαν ρυθμό και κατάφεραν να μειώσουν την κατά τους διαφορά κατά 3 πόντους. 11-8 ήταν το επιμέρους σκορ με τους Πάνθηρες να κρατάνε τα ηνία του αγώνα (+9). Για τους γηπεδούχους 6 πόντους έβαλε ο τρομερός Δρακόπουλος. Ανδρεαδάκης και Ιατρού είχαν από 4 πόντους έκαστος για τους ηνίοχους.

Με την διαφορά στους 9 πόντους οι Ροζ Πάνθηρες είχαν το αβαντάζ. Οι Squidballz προσπάθησαν, αλλά εν τέλει δεν τα κατάφεραν και λύγισαν από την πίεση των αντιπάλων τους! 45-54 ήταν το τελικό σκορ, ενώ η περίοδος έληξε 14-14! Για τους νικητές 6 πόντους είχε  ο Καραγιαννάκης Μ. και 4 ο Ιατρού. Στους 7 πόντους με 2 τρίποντα στάματησε ο Οικονομούλας!

Mvp του αγώνα ήταν ο Β. Ιατρού με 15 πόντους, 11 ριμπάουντ (11-0), 1 ασίστ και 1 κλέψιμο σε 31 λεπτά αγώνα. Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Ν. Δρακόπουλος με 13 πόντους, 9 ριμπάουντ (6-3), 1 ασίστ, 6 κλεψίματα και 3 λάθη σε 36 λεπτά!

Key player: Ο παράγοντας Χ ήταν ο Ι. Ανδρεάδακης με 11 πόντους, 8 ριμπάουντ (8-0) και 1 κλέψιμο σε 28 λεπτά συμμετοχής!

Το παιχνίδι κρίθηκε από την σκληράδα και την σιγουριά που έβγαζαν οι Ροζ Πάνθηρες και στις 2 μεριές του παρκέ!