Στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής του 1ου Division (north), οι Warhawks BC αναμετρήθηκαν με τους Saronic Hornuts. Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι σε όλη την διάρκειά του με τις 2 ομάδες να παίζουν γρήγορο μπάσκετ, παρά το γεγονός ότι οι Hawks είχαν 7 παίχτες στην διάθεση τους και οι Hornuts 5. 53-46 ήταν το τελικό σκορ με τους Hawks να παίρνουν την νίκη απέναντι στους αξιόμαχους Saronic Hornuts!

Ισορροπημένο ήταν το 1ο δεκάλεπτο του αγώνα. Οι 2 ομάδες ξεκίνησαν πολύ δυναμικά και αυτό φάνηκε. 14-15 ήταν το επιμέρους σκορ σε μια περίοδο που είχε πολλά τρεξίματα και τρομερή διάθεση από όλους τους παίχτες. Για τους γηπεδούχους 3 καλάθια πέτυχε ο Μαρκούτης, ενώ στους 5 πόντους σταμάτησε ο Μιχαλολιάκος. 10 πόντους έβαλε ο Τσόλας για τους Hornuts.

Τα ηνία του αγώνα πήραν οι Hawks στην 2η περίοδο. Παίζοντας ομαδικό μπάσκετ και έχοντας σε καλή μέρα του Μαρκούτη, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να επιβάλλουν τον ρυθμό τους. Πέτυχαν 11 πόντους, δέχθηκαν μόλις 7 από τους Hornuts και έδειχναν να ελέγχουν το παιχνίδι. Για τους προπορευόμενους 2 τρίποντα έβαλε ο Παπαδόπουλος και 1 ο Μαρκούτης. 5 πόντους έβαλε ο Παπαδόπουλος και 3 ο Γουναρίδης για τις «σφήκες»!

Μπροστά στο σκορ πέρασε η ομάδα του Σαρωνικού στο 3ο δεκάλεπτο. Με τις επιθετικές εμπνεύσεις του Τσόλα και με την τριάδα Παπαδόπουλος-Γουναρίδης-Φιλιππίδης να ελέγχει τους αιθέρες, οι Hornuts μετέτρεψαν το -3 σε +1. 12-16 ήταν το επιμέρους σκορ με τα «γεράκια» να δείχνουν σημάδια κούρασης. Για τα «γεράκια» τον χαβά του συνέχισε ο Μαρκούτης με 6 πόντους. Ακολούθησαν Τάτσης και Παπαδόπουλος με 1 τρίποντο έκαστος. 6 έβαλε ο ασταμάτητος Τσόλας και 7 ο Παπαδόπουλος για τους ηνίοχους.

Στην 4η περίοδο οι 2 ομάδες κουράστηκαν. Αστόχησαν σε πολλά σουτ και επικεντρώθηκαν στην άμυνα με το σκορ να είναι κολλημένο στο 43-42 για πολύ ώρα. Οι γηπεδούχοι όμως βρήκαν λύσεις στο crunch time και κατάφεραν με τον τρόπο αυτό να πάρουν μια σημαντική νίκη. 53-46 έληξε το παιχνίδι με το επιμέρους σκορ του δεκαλέπτου να είναι 16-8! Για τους νικητές 6 πόντους έβαλε ο Μαρκούτης και 4 ο Χριστακόπουλος. 6 πόντου3 πέτυχε ο Γουβόπουλος για τους ηττημένους!

Mvp του αγώνα ήταν ο Χ. Μαρκούτης με 23 πόντους, 15 ριμπάουντ (10-5), 4 ασίστ, 3 κλεψίματα, 1 μπλοκ και 3 λάθη σε 40 λεπτά. Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Κ. Παπαδόπουλος με 11 πόντους, 9 ριμπάουντ (7-2), 2 ασίστ, 1 κλέψιμο, 2 μπλοκ και 3 λάθη σε 40 λεπτά αγώνα!

Key player: Ο παράγοντας Χ ήταν ο Ε. Μιχαλολιάκος με 5 πόντους, 24 ριμπάουντ (13-11), 1 ασίστ και 1 κλέψιμο σε 40 λεπτά συμμετοχής!

Το παιχνίδι κρίθηκε στα 2 τρίποντα που έβαλαν τα «γεράκια» στο τέλος του αγώνα!