Ένα ημίχρονο ήταν αρκετό για τους WEST FLOPPERS απέναντι στους ΑΡΓΩΚΙΝΗΤΟΥΣ με 95-73.

Με τρίποντο του Μπάκα και σουτ του Μπέργιου ξεκίνησε το ματς για να απαντήσει ο Μπίλιας από κοντά. Ο Παναγιωτίδης σκόραρε τρίποντο αλλά με τον ίδιο τρόπο απάντησε ο Μαρκόπουλος ενώ ο Δομπάρας έκανε το 8-7. Οι Λιώνης και Μπέργιος έκανα το 12-7 αλλά και πάλι ο Μπίλιας με έμμεσο τρίποντο σκόραρε. Οι γηπεδούχοι έτρεξαν σερί με τον Παναγιωτίδη να σκοράρει 7 πόντους και τον Βενιό 2. Ο Μπίλιας κράτησε την ομάδα του όμως με 4 πόντους του. Ο Παναγιωτίδης στο τέλος σκόραρε νέο τρίποντο για το 25-14.

Το 2ο δεκάλεπτο αρχικά άνηκε στους φιλοξενούμενους. Ο Λαμπρόπουλος σκόραρε τρίποντο αλλά με 5 πόντους του Πουλή, 2 του Ντικμπασάνη και 2 του Μαρκόπουλου έγινε το 28-24. Ο Λαμπρόπουλος με 2 τρίποντα του απάντησε αλλά ο Ντικμπασάνης με σουτ και ο Μαρκόπουλος με τρίποντο μείωσαν στους 4. Οι γηπεδούχοι με τον Κολοβό με τρίποντο και τους Λιώνη, Βελή και Μπέργιο έκαναν το +13. Ο Ντικμπασάνης με 5 πόντους του όμως και ο Μπίλιας με άλλους 6 μείωσαν στους 4. 

Με τους Μπίλια και Μαρκόπουλο στην αρχή η διαφορά έπεσε στους 2 αλλά οι ΑΡΓΩΚΙΝΗΤΟΙ άρχισαν να χάνουν σιγά σιγά τις δυνάμεις τους. Ο Παναγιωτίδης πήρε την ομάδα πάνω του και με 7 πόντους του αύξησε τη διαφορά ενώ οι Μπέργιος με 4 και Βενιός έκαναν το +15. Ο Μαρκόπουλος μείωσε με 5 πόντους του αλλά ο Μπέργιος με 2 καλάθια από κοντά μετά από επιθετικά ριμπάουντ και ο Κολοβός με τρίποντο έκαναν το 69-50.

Ο Ντικμπασάνης μείωσε αρχικά ενώ οι Πουλής, Μαρκόπουλος και Ντικμπασάνης ξανά μείωσαν στους 13 δίνοντας ελπίδα στην ομάδα τους. Ο Παναγιωτίδης όμως και ο Κολοβός με τρίποντο και ο Βενιός με σουτ δεν άφησαν να πέσει άλλο η διαφορά. Ο Μαρκόπουλος με τρίποντο μείωσε ξανά αλλά ο Λαμπρόπουλος με τρίποντο απάντησε. Μάλιστα ο Βενιός με 6 σερί πόντους του έβαλε τέλος στο ματς. Οι Μαρκόπουλος και Ντικμπασάνης μείωσαν ξανά αλλά ο Λαμπρόπουλος με 5 πόντους του έκανε το 93-65. Ο Μαρκόπουλος κατάφερε να σκοράρει 2 απανωτά τρίποντα και ο Πουλής έκανε το 93-73. Στη λήξη του χρόνου ο Βενιός έγραψε το 95-73. 

MVP της αναμέτρησης ο Παναγιωτίδης με 24 πόντους, 11 ριμπάουντ και 4 ασίστ.

για τους ΑΡΓΩΚΙΝΗΤΟΥΣ ο Μπίλιας είχε 19 πόντους και 16 ριμπάουντ.

Το ματς κρίθηκε: Οι WEST FLOPPERS ήταν πιο εύστοχοι και έτρεξαν πάρα πολύ σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού.\