Για την 17η αγωνιστική της West Division 1 οι Anarxoi Pistols υποδέχτηκαν το βράδυ της Κυριακής στα Άνω Λιόσια τους West Floppers και μετά από μια δυνατή μονομαχία πήραν τη νίκη !

Οι ομάδες παρουσιάστηκαν σε απόλυτη ισορροπία στην εκκίνηση. Οι γηπεδούχοι με τους Λαυκίδη (7) και Δημητράκη (5) πρωταγωνιστές ανταπεξήλθαν στην πίεση που τους άσκησαν οι αντίπαλοι τους που σκόραραν από μακριά με τους Μπάκα (8), Κολοβό και Σταθάκη (από ένα τρίποντο), για το ισόπαλο 16-16 στα πρώτα δέκα λεπτά.

Οι Anarxoi ανέβασαν στροφές στη δεύτερο δεκάλεπτο. Αιτία για αυτό ήταν ο Μπανταβάνης (7) που μαζί με τον Δημητράκη (5) και τον Τριαντάφυλλο (3) σκόραραν από απόσταση. Παρόλ' αυτά η ενέργεια που έδωσαν στους Floppers οι Λαμπρόπουλος, Βενιός (από 4) και Κολοβός (3) τους κράτησαν σε κοντινή απόσταση στο ημίχρονο (36-30).

Τα συγκροτήματα συνέχισαν να παίζουν όμορφο μπάσκετ και στην επανάληψη, με το ματς να πηγαίνει κατοχή με κατοχή. Οι Pistols βασίστηκαν στα τρίποντα των Δημητράκη (8), Πλατή (4) και τον διεμβολιστή Μπανταβάνη (6), ενώ στην αντίπερα όχθη ο Βενιός (12π) και οι Μπέργιος (8) και Λιώνης (5) έδωσαν το δικό τους τόνο, με το σκορ να είναι στο 58-57 στο τριαντάλεπτο.

Στα τελευταία δέκα λεπτά οι γηπεδούχοι πήραν διαφορά χάρη σε ένα επιμέρους 9-2 με τους Λαυκίδη και Μπανταβάνη (από 5π) να πρωταγωνιστούν. Ο Κολοβός με βόμβα τριών πόντων μείωσε στους 4, αλλά αυτή ήταν η πιο κοντινή προσέγγιση των Floppers. Οι Anarxoi  με τον Τσακίρη επίσης να δίνει λύσεςι στο ζωγραφιστό εξασφάλισαν το ροζ φύλλο με το τελικό 75-68 !

MVP της αναμέτρησης με double double ο Πολυχρόνης Λαυκίδης, έχοντας 14 πόντους, 15 ριμπάουντ, 4 ασιστ και 2 κλεψίματα. Για τους ηττημένους πιο παραγωγικός ήταν ο Γιώργος Βενιός με 17 πόντους, 6 ριμπάουντ, 4 κλεψίματα, 1 μπλοκ και 1 λάθος.

Τον παίκτη κλειδί αλλά και πρώτο σκόρερ αποτέλεσε ο Νίκος Δημητράκης μετρώντας 20 πόντους, 6 ριμπάουντ, 1 ασιστ, 2 κλεψίματα και 3 λάθη.

Που κρίθηκε : Οι νικητές αντιπαρέταξαν την εμπειρία, το έξυπνο παιχνίδι και τα πιο μεγάλα κορμιά απέναντι στα νιάτα και επικράτησαν !