Για τη 17η στάση της West Division 1 οι Αργωκίνητοι αντιμετώπισαν το απόγευμα του Σαββάτου στο Ίλιον τους Miami Heak με τους δεύτερους να επιβεβαίωνουν τη βαθμολογική τους διαφορά επικρατώντας με άνεση.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν εξαρχής στη θέση του οδηγού. Με τον Δημητρόπουλο (9) να καρφώνει και τους Σπανό και Λαδιά (από 6π) να προσθέτουν mid range αλλά και μακρινό σουτ πήραν από νωρίς διαφορά απέναντι στους Παπαστάμο και Μπίλια (από 3π) , προηγούμενοι με 10-25 στα πρώτα δέκα λεπτά.

Δεν ήταν διαφορετική η συνέχεια. Η σύνθεση των γηπεδούχων είχε αρκετούς forward και center αλλά ελάχιστους καθαρούς περιφερειακούς κάτι που εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο οι παίκτες του Σωτηρόπουλου. Ο άχαστος από τα 6.75 Σπανός (8π) έδωσε το σύνθημα και μαζί με τον Λαδιά (6) ανέβασαν στροφές φτάνοντας ως το +18. Οι Αργωκίνητοι ωστόσο αντέδρασαν με τους Αλεξόπουλο (7), Μαρκόπουλο (5) και Παπαστάμο (4) μειώνοντας ως το 32-45 του ημιχρόνου.

Η αναμέτρηση είχε ελεύθερο μπάσκετ σε όλο το δεύτερο ημίχρονο. Τη μπαγκέτα των Heak  παρέλαβε ο Κωστόπουλος (10π) και παρέα με τον Δημητρόπουλο (7π) που είχαν τις λύσεις απέναντι στους Αλεξόπουλο (7) και Μαρκόπουλο (6), με το αποτέλεσμα να διαμορφώνεται σε 48-72 στο τριαντάλεπτο.

Στα τελευταία δέκα λεπτά η απόσταση μεγάλωσε καθώς τα πιο φρέσκα πόδια του Miami , με τους Παλαιολόγο (8), Καρατσαρέα και Δημητρόπουλο (από 7π) αύξησαν τη διαφορά ενώ από τους κουρασμένους Αργωκίνητους απαντούσε μόνο ο Μαρκόπουλος (10π). Η κόρνα της λήξης βρήκε τους Ηeak με το ροζ φύλλο ανά χείρας με το ευρύ 60-99.

MVP αναδείχθηκε ο Γιώργος Δημητρόπουλος. Πέρα από τη φάση του αγώνα ήταν πρώτος σκόρερ με 26 πόντους, 7 ριμπάουντ, 4 ασιστ και 2 κλεψίματα. Καλύτερος των ηττημένων με double double ο Νίκος αλεξόπουλος με 15 πόντους, 11 ριμπάουντ, 4 ασιστ, 1 κλέψιμο κι ένα μπλοκ.

Τον παίκτη κλειδί αποτέλεσε ο Γιώργος Λαδιάς που μέτρησε 16 πόντους, 4 ριμπάουντ, 1 ασιστ και 3 κλεψίματα.

Που κρίθηκε : Η μάχη ήταν ανισομερής με τις απουσίες των γηπεδούχων στην περιφέρεια να έχουν κομβικό χαρακτήρα !