Οι Miami Bricks ήξεραν πώς να βρουν τις λύσεις στην άμυνα των αντιπάλων τους, αλλά αντίστοιχα οι BaShock δεν βρήκαν τις αντίστοιχες δικές τους λύσεις και έτσι οι «πρασινόμαυροι» πήραν την 7η νίκη τους στον Νότιο όμιλο της Division 1 (7-8), με τους «κόκκινους» να μένουν στο 4-12.

Με έναν ψηλό που έχει miss match σχεδόν με… όλο τον όμιλο, οι Μπρικς έδωσαν προφανώς βάση στη ρακέτα τους, αφήνοντας λοιπόν τον Τζάνο να μαζεύει ριμπάουντ και να κλείνει διαδρόμους, δίνοντας παράλληλα την μπάλα στον Σαράντου για να μοιράσει και να σκοράρει, παίρνοντας προβάδισμα από νωρίς (4-11 δεκάλεπτο) και ανεβάζοντας σταδιακά τη διαφορά, αφού οι Μπασόκ καθυστέρησαν πολύ να βρουν τρόπο να ευστοχήσουν (μετά το 16’) και έκλεισαν το ημίχρονο στο 18-27, με σουτ από τους Ηλιού, Καμαράτο, Γεωργίου, Μπουλούμπαση.

Ο ρυθμός του ματς έγινε καλύτερος στο τρίτο δεκάλεπτο και οι Πατσίλης, Χαϊδεμένος, Καράλης, Σιδέρης έδωσαν βοήθειες σε Τζάνο και Σαράντου, με τον τελευταίο να… πασχίζει να πετύχει τρίποντο (1/11 συνολικά), αλλά να δίνει τελικά τη χαρά στον Τσαντέ που ήταν στον πάγκο των Bricks (26-38 στο 30’), ενώ από την πλευρά τους οι BaShock έμεναν ικανοποιημένοι μόνο από την άμυνά τους και μπροστά μόνο οι Κάσσης, Ηλιού έκαναν το κάτι παραπάνω, που όμως δεν έφτανε για να αλλάξει το παιχνίδι και το τελικό 40-55 κράτησε τα αγόρια από το Μαϊάμι στην 5η θέση του ομίλου.

MVP της αναμέτρησης ήταν ο Στράτος Τζάνος με 14 πόντους, 25 ριμπάουντ, 1 ασίστ και 1 μπλοκ, ενώ ο Γιάννης Σαράντου είχε 23 πόντους, 9 ασίστ, 3 κλεψίματα και 2 ριμπάουντ. Από τους «κόκκινους» ξεχώρισε ο Νίκος Κάσσης με 7 πόντους, 14 ριμπάουντ, 3 ασίστ και 3 κλεψίματα.

Το ματς κρίθηκε στην… σοβαρή άμυνα των Μπρικς στη ρακέτα, με τον Τζάνο να είναι από μόνος του λόγος να μην πλησιάσει κανείς και έτσι τα σουτ δεν βγήκαν στους Μπασόκ και έμειναν στους 40 πόντους.

BaShock: Κάσσης 7, Μπουλούμπασης 7, Ηλιού 7, Γεωργίου 6, Καμαράτος 5, Μαράκης 5, Καραγιάννης 3

Miami Bricks (Τσαντές): Σαράντου 23, Τζάνος 14, Πατσίλης 7, Χαϊδεμένος 4, Σιδέρης 3, Καράλης 2, Γκέος 2 (12 ριμπ.), Διαμαντόπουλος