Για τη 17η αγωνιστική της North Division 1 οι Beaux Gosses φιλοξένησαν το βράδυ της Πέμπτης στο ΟΑΚΑ τους Proboraptors με τους δεύτερους να επαναλαμβάνουν την επιτυχία του πρώτου γύρου με ακόμα πιο πειστικό τρόπο μένοντας στα ψηλά στρώματα της βαθμολογίας του ομίλου με το έβδομο σερί τους ροζ φύλλο.

Οι φιλοξενούμενοι φανέρωσαν εξαρχής τις προθέσεις τους. Με τον Δακουτρό να πυροβολεί από τα 6.75 τρεις φορές παρέα με τον ΚΑτσιμίχα αλλά και τον Σαχά (6) ξεκίνησαν με επιμέρους 2-12 και με την άμυνα τους να δέχετει μόνο επτά πόντους (Αγγελής 3) πήραν διψήφια διαφορά (7-18) στο πέρας του πρώτου δεκαλέπτου.

Στη συνέχεια η παρέα του Βαλέντζη απογειώθηκε. Με τον Αβούρη να παραλαμβάνει τη μπαγκέτα με 12 πόντους και τον Δακουτρό να σιγοντάρει με ακόμα πέντε η απόσταση μεγάλωσε. Οι "Γάλλοι" είχαν μόνο τον Αγγελή (5) να απειλεί , με συνέπεια το 16-42 στη μέση της διαδρομής.

Η διαφορά έφτασε εως το +31 μετά την ανάπαυλα, με τους Αβούρη (4) και Τραϊφόρο (3) να σκοράρουν για τους Raptors. Σε εκείνο το σημείο τράβηξαν το χειρόφρενο και κατέβασαν στροφές. Οι Beaux Gosses βρήκαν χώρους και μείωσαν χάρη στους Αγγελή (8), Καλαποθάκο και Τόλια (από 4π) περίπου στο μισό (40-56) στο φινάλε της τρίτης περιόδου.

Τα τελευταία λεπτά η αναμέτρηση είχε διαδικαστικό χαρακτήρα.  Αβούρης με οκτώ και Σαχάς με πέντε ήταν οι πιο δραστήριοι των Proboraptors, ενώ ο Αγγελής με επτά ακόμα πόντους και ο Τόλιας με τρεις διαμόρφωσαν το απόλυτα δίκαιο τελικό 53-72.

Μvp αναδείχθηκε με double double o Διονύσης Αβούρης. Είχε 24 πόντους, 16 ριμπάουντ, 5 ασιστ, 2 κλεψίματα και 4 λάθη. Καλύτερος των ηττημένων ήταν ο Παναγιώτης Αγγελής που μέτρησε 22 ποντους, 9 ριμπάουντ, 1 ασιστ και 2 κλεψίματα.

Τον παίκτη κλειδί αποτέλεσε με την απόδοση του, επίσης με double figures, ο Νίκος Σαχάς με 16 πόντους, 14 ριμπάουντ, 1 κλέψιμο , 1 μπλοκ και 3 λάθη.

Που κρίθηκε : Στην υπεροπλία των νικητών σε όλες τις θέσεις.