Εύκολο βράδυ για τους MPASKETIKOUS καθώς κυριάρχησαν με 38-71 απέναντι στους ελλιπέστατους DE TROI BISONS.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με ένα 0-6 των φιλοξενούμενων από τον Τσάβαλο και 4 πόντους του Πατσιλίβα. Οι γηπεδούχοι μείωσαν με τους Ζαχαρίου Σ. και Σιαρέ. Ο Κουβαράς απάντησε εενώ ο Κώτσιας έκανε το 5-13. Με τρίποντο του Δ. Ζαχαρίου η διαφορά έπεσε στους 5 για να απαντήσει ο Δέρης. Με καλάθι του Τερζή και τρίποντο του Σαφρά έγινε το 15-15.

Οι MPASKETIKOI με σερί 10 πόντων πήραν κεφάλι στο σκορ. Ο Πατσιλίβας είχε 6 πόντους ενώ οι Κουβαράς και Κωλέτσης από 2. Οι Τερζής και Σαφράς μείωσαν αλλά ο Πατσιλίβας ξανά, ο Καραγκιβρούδης με σουτ και 4 πόντοι του Τσάβαλου έκαναν το 16-35. Ο Σαφράς μείωσε αλλά και πάλι ο Πατσιλίβας από κοντά έκανε το 18-37.

Με τρίποντο του Ζαχαρίου Σ. ξεκίνησε το 2ο ημίχρονο αλλά ο Θεοδοσόπουλος απάντησε με τον ίδιο τρόπο. Μάλιστα με καλάθια του Κωλέτση και από ένα των Τσάβαλου, Κώτσια και Πατσιλίβα η διαφορά εκτοξέυθηκε στους 30. Ο Τερζής σκόραρε 2/2 βολές αλλά ο Κωλέτσης έκανε το 24-56.

Το παιχνίδι είχε ουσιαστικά κριθεί και ο ρυθμός έπεσε. Ο Σαφράς με 2 σουτ του μείωσε αλλά οι Θεοδοσόπουλος και Δέρης απάντησαν. Ο Τερζής έκανε το 30-60 αλλά με τρίποντο του Δέρη, 4 πόντους του Τσάβαλου και 2 του Κώτσια έγινε το +39. Με καλάθι του Τερζή και τρίποντα των Σιαρέ και Σαφρά έγινε το τελικό 38-71.

MVP της αναμέτρησης ο Πατσιλίβας με 19 πόντους, 15 ριμπάουντ και 2 ασίστ.

για τους BISONS ο Τερζής είχε 9 πόντους και 10 ριμπάουντ.

Το ματς κρίθηκε: Οι MPASKETIKOI ήταν ανώτεροι και δεν βρήκαν αντίσταση απέναντι στην 5αδα των BISONS που ξέμειναν από δυνάμεις.