Για την 17η στροφή της East Division 1 στο «Θ. Πούτος» το βράδυ της Κυριακής οι Μυρμιδόνες συγκρούστηκαν με τους 3 Kai O kukoc και μετά από ένα αρκετά ενδιαφέρον παιχνίδι με εναλλαγές οι δεύτεροι ήταν πιο ψύχραιμοι στο τέλος και επικράτησαν στο τελευταίο λεπτό !

Οι ομάδες ακολούθησαν η μία την άλλη από τα πρώτα λεπτά. Οι τύποις φιλοξενούμενοι έκαναν καλή εκκίνηση με τα τρίποντα του Μελά (6) & του Τυλιγάδα (3) παρέα με τον Τσιάνα (4) και προηγήθηκαν με 11-19, όμως οι αντίπαλοι τους είχαν αρκετά δραστήριο τον Γεωργικόπουλο, που με 11 πόντους μείωσε σε 16-19 στο πέρας του πρώτου δεκαλέπτου.

Στη συνέχεια έπεσε ο ρυθμός. Ο Λειβαδιάς έδωσε λύσεις στο ζωγραφιστό με έξι πόντους, ενώ οι Μυρμιδόνες σκόραραν μόνο με τους Γεωργικόπουλο (6) και Χατζηαγγελή (4) με το ημίχρονο να κλείνει στο 26-31.

Μετά την ανάπαυλα οι γηπεδούχοι ανέβασαν την απόδοση τους καθώς ο Μυλιόρδος με δύο back to back τρίποντα και ο σταθερός Χατζηαγγελής (3) συνέβαλα σε  επιμέρους 15-2 που τους έδωσε αέρα οκτώ πόντων. Ωστόσο οι "Κούκοι" αντέδρασαν με τον Βασαμανίδη (6) και μείωσαν στην ελάχιστη δυνατή τιμή (42-41) στο τριαντάλεπτο.

Κάπως έτσι, σε μια μάχη πόντο με πόντο πήγαμε ως το τελευταίο λεπτό. Ο Γεωργικόπουλος (9) φάνηκε να το παίρνει πάνω του και με δικό του γκολ φάουλ οι Μυρμιδόνες προηγήθηκαν με 54-52. Ωστόσο ο Τσιάνας είχε τον τελευταίο λόγο. Με 9 διαδοχικούς πόντους πότε από τα 6.75 και αξιοποιώντας τις ασιστ του Τυλιγάδα έδωσε τη νίκη στους 3KAIOKUKOC με 56-59 !

MVP: Ο Άγγελος Λειβαδιάς με double double και 12 πόντους, 10 ριμπάουντ, 1 ασιστ, 1 κλέψιμο, 3 μπλοκ και 2 λάθη. Από τους ηττημένους ξεχώρισαν οι Μιχάλης Χατζηαγγελής (13 πόντοι, 17 ριμπάουντ, 3 ασιστ, 4 κλεψίματα, 5 μπλοκ και 2 λάθη) και Γιώργος Γεωργικόπουλος με 28 πόντους, 9 ριμπάουντ, 4 ασιστ, 1 κλέψιμο και 5 λάθη.

Παίκτης κλειδί: Ο άνθρωπος των τελευταίων λεπτών Παναγιώτης Τσιάνας, με double figures έχοντας 13 πόντους, 16 ριμπάουντ, 1 ασίστ και 1 λάθος.

Που κρίθηκε : Σε ένα παιχνίδι που θα μπορούσαν να είχαν νικήσει και οι δύο αυτό που ξεχώρισε ήταν το φίνις του Τσιάνα που έκανε τη διαφορά !