Για τη 17η πράξη της East Division 1 οι Νότιοι φιλοξένησαν το απόγευμα του Σαββάτου στην Καισαριανή τους Απροσάρμοστους με τους δεύτερους να παίρνουν το ροζ φύλλο χάρη στο καλό τους τελευταίο διάστημα !

Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν αρκετά καλά  με μια τετράδα πρωτυαγωνιστών. Μητροφάνης και Μεσεδάκης είχαν από πέντε πόντους με τους Αψερίδη και Σωτηρίου να συνεισφέρουν από τέσσερις για το 10-18. Οι αντίπαλοι τους απάντησαν με τα τρίποντα του Μακρή (6) και τον Σπανάκη (5) μειώνοντας σε 15-20 στο πέρας της πρώτης περιόδου.

Οι γηπεδούχοι είχαν ένα καλό και ...πολυφωνικό διάστημα στη δεύτερη περίοδο όταν και προσπέρασαν προσωρινά. Αλφαράς (5) και Χαλκιαδάκης (4) είχαν τον πρώτο ρόλο με όλο το ρόστερ να συμμετέχει στο σκοράρισμα. Ωστόσο οι Απροσάρμοστοι προσαρμόστηκαν και με τους Σωτηρίου (6), Μητροφάνη και Στεφάνεα (από 5π) μπήκαν μπροστά ξανά, με 37-39 στο ημίχρονο.

Οι Νότιοι πήραν εκ νέου το προβάδισμα χάρη στους Σπανάκη (8) και Καπράνη (4) ωστόσο ένα 12-0 των Απροσάρμοστων με την τριπλέτα Κανδήλα (8), Σωτηρίου (6) και Μεσεδάκη (4) τους έβαλε σε θέση οδηγού (53-57) στο τριαντάλεπτο.

Στην τελική ευθεία κρίθηκαν τα πάντα. Ένα νέο 7-0 των φιλοξενούμενων με τους Αψερίδη (7), Σωτηρίου και Κανδήλα (από 4π) τους έδωσε διψήφια απόσταση (63-74) που διαχειρίστηκαν άψογα ως το φινάλε, καθώς οι κουρασμένοι Νότιοι αντέδρασαν μόνο με τον Μηνατση (5π). Με αυτόν τρον τρόπο οι Απροσάρμοστοι έκοψαν πρώτοι το νήμα με το τελικό 63-74 !

Μvp αναδείχθηκε με double double ο Σωτήρης Σωτηρίου. Είχε 20 πόντους, 13 ριμπάουντ, 1 ασιστ, 2 κλεψίματα και ένα μπλοκ. Καλύτερος για τους ηττημένους ήταν με double figures ο Κώστας Σπανάκης με 18 πόντους, 12 ριμπάουντ, 1 ασιστ, 1 κλέψιμο και 2 λάθη.

Παίκτης κλειδί ήταν ο Γιάννης Μητροφάνης, που μέτρησε 10 πόντους, 3 ριμπάουντ, 4 ασιστ και δύο κλεψίματα.

Που κρίθηκε : Στο ξέσπασμα των νικητών στο τέλος και την καλή τους άμυνα .