Για τη 17 πράξη της East Division 1 το βράδυ της Παρασκευής τα Pistonia αναμετρήθηκαν με τους Sourmena Bulls με τους δεύτερους να κατακτούν όπως και στον πρώτο γύρο τη νίκη μετά από μάχη σαράντα λεπτών καθώς έπιασαν καλή απόδοση στο δεύτερο ημίχρονο.

Οι ομάδες συμβάδισαν στο ξεκίνημα της αναμέτρησης. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τα τρίποντα του Ταξιαρχόπουλου (6π) και τις ενέργειες του Λεμονή (4) όμως οι αντίπαλοι τους αντιπαρέταξαν τους Αυλωνίτη (4), Μπουλαξή και Νικολάου (από 3) για το ισόπαλο 12-12 στο τέλος του πρώτου δεκαλέπτου.

Ρύθμο δεν βρήκε κανείς ούτε κατά τη δεύτερη περίοδο. Η αστοχία και η προσήλωση στα μετόπισθεν χαρακτήρισαν αυτό το κομμάτι του παιχνιδιού, με τον Μπουλαξή να έχει ένα τρίποντο για τα Pistonia, ενώ από την άλλη πλευρά Νάνος με τέσσερις και Ταξιαρχόπουλος με τρεις, διαμόρφωσαν σκηνικό ισορροπίας για το 19-19 στο ημίχρονο.

Στην επανάληψη άλλαξαν αρκετά. Οι Σουρμενιώτες παρότι βρέθηκαν στο -5 έτρεξαν ένα 14-0 με τις βόμβες τριών πόντων του Ταξιαρχόπουλου (9) και τον Λεμονή (6) και προσπέρασαν  με +9. Τα Πιστόνια απάντησαν με το δικό τους 8-0 με τους Νικολάου (7) και Γαργαλάκο (4), όμως τον τελευταίο λόγο τον είχαν οι "Ταύροι"που με επιμέρους 4-11 προηγήθηκαν με 36-45 στο τριαντάλεπτο.

Στο ξεκίνημα της τέταρτης περιόδου πήραν διψήφια διαφορά με τον Ζησιμόπουλο (4), όμως τα Pistonia δεν παρέδωσαν τα όπλα. Με τους Νικολάου και Προμπονά και σερί 8-0 πλησίασαν σε απόσταση ενος σουτ. Τη λύση για τους Sourmena Bulls την έδωσαν τα τρίποντα του Λεμονή και του Ταξιαρχόπουλου, με τον Τσάφο να διαμορφώνει το τελικό 51-56 !

MVP: Ο αλάνθαστος Χρήστος Ταξιαρχόπουλος έχοντας 18 πόντους, 8 ριμπάουντ, 1 ασιστ και ένα κλέψιμο. Από τους ηττημένους καλύτερος ήταν ο Άγγελος Νικολάου με 16 πόντους, 6 ριμπάουντ, 3 ασιστ, 1 κλέψιμο και 4 λάθη.

Παίκτης κλειδί: Ο Γιάννης Λεμονής που μέτρησε 15 πόντους, 1 ριμπάουντ, 1 ασίστ και 3 κλεψίματα.

Που κρίθηκε : Οι νικητές είχαν καλύτερη απόδοση στο δεύτερο μισό και άντεξαν την αντεπίθεση των αντιπάλων τους.