Στο πλαίσιο της 17ης στροφής της East Division 1 Reject φιλοξένησαν το τρένο της Davari BC το απόγευμα της Κυριακής στο Γ.Μελισσηνός τους που πέρασε και από αυτή τη ..στάση κατακτώντας τη δέκατη σερί νίκη και παραμένοντας φυσικά στην κορυφή του ομίλου !

Η καλή μέρα φαίνεται από το πρωί όπως λένε, με τους φιλοξενούμενους να τρέχουν μετά το αρχικό 10-10 ένα σερί 11-0 χάρη στους Γεωργιάδη (13π), Λίππα (8) και Ρόκα (6). Οι αντίπαλοι τους έδωσαν κάποιες απαντήσεις με τους Βάγια (7) και Σταματιάδη (5), όμως δεν κατάφεραν να τους σταματήσουν, με την πρώτη περίοδο να κλείνει στο 17-33.

Οι Φαληριώτες δεν άλλαξαν ταχύτητα στη συνέχεια. Με τον Ρόκα να παίρνει τη μπαγκέτα με 13 πόντους και τον Γεωργιάδη συμπαραστάτη με ακόμα επτά η διαφορά ξεπέρασε τους είκοσι. Τα τρίποντα του Γκαγκανάτσου και ο Δημητρακόπουλος (με έξι πόντους ο καθένας) σκόραραν για τους Reject, με το ημίχρονο να ολοκληρώνεται στο 37-59.

Μετά την ανάπαυλα η Davari άφησε το πόδι από το γκάζι. Οι γηπεδούχοι βρήκαν χώρους με τους Υψηλάντη και Δημητρακόπουλο (από 6π) και το τρίποντο του Νεοφύτου, ενώ ο Ρόκας με πέντε πόντους και ο Βασιλόπουλος με τέσσερις διαμόρφωσαν το 58-70 στο τριαντάλεπτο.

Στα τελευταία δέκα λεπτά οι Rejects προσπάθησαν να απειλήσουν με τον Βάγια (8) και τον Σταματιάδη (6), όμως ο φύλακας Άγγελος Ρόκας ξαναάναψε τη μηχανή και με 14 πόντους αλλά και 8 από τον Λίππα η Davari κατέκτησε τη νίκη με το χορταστικό τελικό 84-94 !

MVP της αναμέτρησης με μια ακόμα 30ρα ήταν ο Αγγελος Ρόκας. Είχε 35 πόντους, 8 ριμπάουντ, 4 ασιστ, 3 κλεψίματα και 2 λάθη. Παίκτης-κλειδί ήταν ο Κώστας Λίππας, έχοντας συνολικά 21 πόντους (4/6 τρίποντα), 4 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 5 κλεψίματα και 1 λάθος.

Aπό τους ηττημένους διακρίθηκε ο Λάμπρος Βάγιας με 17 πόντους, 9 ριμπάουντ, 1 σιστ και 3 λάθη.

Το ματς κρίθηκε στην ενέργεια που κατέθεσαν οι νικητές στο παρκέ δίχως να αφήσουν περιθώρια αμφισβήτησης.