Στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής του 1ου Division (north), οι Rougixtres αναμετρήθηκαν με τους Warhawks BC. Το παιχνίδι ήταν σκληρό, αλλά με γρήγορο ρυθμό και τέμπο, με τις 2 ομάδες να παίζουν όμορφο μπάσκετ. 64-57 ήταν το τελικό σκορ με τις Rougixtres να παίρνουν μια δύσκολή νίκη!

Μια διαφορά 6 πόντων δημιούργησαν οι Rougixtres στο 1ο δεκάλεπτο. Το παιχνίδι είχε γρήγορο τέμπο, ενώ είδαμε όμορφες εκτελεσμένες επιθέσεις. 17-11 ήταν το επιμέρους σκορ με τα «γεράκια» να ακολουθούν από κοντά χάρις τα τρίποντα του Τάτση. Για τους γηπεδούχους 8 πόντους πέτυχε ο Ριζομυλιώτης και 6 ο Λασκαρίδης! 2 τρίποντα έβαλε ο Τάτσης και 1 ο Ράπτης για τους Warhawks!

Πιο ισορροπημένη ήταν η 2η περίοδο. Οι 2 ομάδες ήταν παθιασμένες σε άμυνα και επίθεση και αυτό αποτυπώθηκε στο παρκέ! Είδαμε ωραίες φάσεις και πολλά τρεξίματα και στις 2 μεριές του παρκέ. 13-14 ήταν το επιμέρους σκορ. Ο Λασκαρίδης ξεχώρισε για τους ηνίοχους με 3 καλάθια. Ακολούθησε ο Κωτσαμπάσης με 1 τρίποντο. 8 είχε ο Ράπτης και 5 ο πάντα τίμιος Τάτσης για τους Warhawks!

Το 3ο δεκάλεπτο θύμισε κατά πολύ το 1ο. Οι Rougixtres κατάφεραν όχι μόνο να διατηρήσουν την απόσταση τους από τα «γεράκια», αλλά και να την αυξήσουν κατά 7 πόντους. Πέτυχαν πολλούς πόντους στον αιφνιδιασμό και έφτασαν στο +12! Για τους  προπορευόμενους 12 πόντους έβαλε ο Λασκαρίδης. 4 σερί ποντους πέτυχε ο Πάτσης. 3 σερί καλάθια είχε ο Μιχαλολιάκος για τους Hawks. Στους 5 σταμάτησε ο Μηλόπουλος.

Με την διαφορά στους 12 πόντους οι Rougixtres είχαν τον 1ο λόγο στην 4η περίοδο. Οι Warhawks με τον Ράπτη οδηγό κατάφεραν να μειώσουν την απόσταση τους από τους γηπεδούχους, αλλά δεν κατάφερα να γυρίσουν τούμπα το ματς. 16-21 ήταν το σκορ της τελευταίας περιόδου με τον πίνακα να γράφει 64-57, όταν ακούστηκε η κόρνα της λήξης! Για τους νικητές 8 πόντους πέτυχε ο Γκανούρης. Στους 7 σταμάτησε ο Ράπτης και στους 6 ο Μιχαλολιάκος για τους ηττημένους!

Mvp του αγώνα ήταν ο Ν. Πάτσης με 9 πόντους, 22 ριμπάουντ (15-7), 5 ασίστ, 3 κλεψίματα, 1 μπλοκ και 6 λάθη σε 34 λεπτά. Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Α. Ράπτης με 20 πόντους, 14 ριμπάουντ (11-3), 2 ασίστ, 2 κλεψίματα, 1 μπλοκ και 2 λάθη σε 35 λεπτά συμμετοχής!

Key player: Ο παράγοντας Χ ήταν ο Ο. Λασκαρίδης με 26 πόντους, 3 ριμπάουντ (3-0), 1 ασίστ και 1 λάθος σε 34 λεπτά αγώνα!

Το παιχνίδι κρίθηκε από τις αντοχές και τα εύκολα καλάθια που πέτυχαν οι Rougixtres σε καταστάσεις transition!