Στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής του 1ου Division (north), οι Σκούρκοι αναμετρήθηκαν με τους Philadephia Sfihters. Το παιχνίδι ήταν έντονο. Χαρακτηρίστηκε από πολλά τρεξίματα, φάουλ και σκληρό γενικότερα παιχνίδι. 51-69 ήταν το τελικό σκορ με την παρέα από την Φιλαδέλφεια να παίρνει εν τέλει μια εύκολη νίκη, εκμεταλλευόμενη τις πολλές απουσίες των Σκούρκων!

Μια διαφορά 5 πόντων δημιούργησαν οι Philadephia Sfihters στο 1ο δεκάλεπτο. Οι Σκούρκοι που ήταν μόλις 6 παίχτες έπαιξαν με πολύ πάθος και δεν «κώλωσαν» από τους αθλητικούς και νέους Philadephia Sfihters, 12-17 ήταν το επιμέρους σκορ σε 1 παιχνίδι που από το 1ο δεκάλεπτο φάνηκε, ότι θα είναι φωτιά! Για τους γηπεδούχους 3 καλάθια πέτυχε ο Μαυρίκιος με τον Ηρειώτη να ακολουθεί με 4 πόντους. Ο Νικολός ξεχώρισε για τους Philadephia Sfihters με 11 πόντους.

Ισορροπημένη ήταν η 2η περίοδος. Οι 2 ομάδες έπαιξαν μπάσκετ υψηλού επιπέδου. Οι Σκούρκοι κατάφεραν να περιορίσουν την επιθετική μανία του Νικολού και κατάφεραν να κλείσουν το 1ο ημίχρονο στο -5. Οι Philadephia Sfihters δεν εκμεταλλεύτηκαν όπως έπρεπε τα αθλητικά τους προσόντα και δεν κατάφεραν να ξεφύγουν στο σκορ. Για τους Σκούρκους 6 πόντους έβαλε ο Παπακωνσταντίνου. Ακολούθησε ο Μαυρίκιος με 5 πόντους (1 τρίποντο). Για τους Philadephia Sfihters σειρά στο σκοράρισμα πήρε ο Παπαδόπουλος με 7 πόντους. 1 τρίποντο πέτυχε ο Ψαλτάκης.

Η διαφορά έφτασε τους 14 πόντους στο 3ο δεκάλεπτο. Οι Philadephia Sfihters πάτησαν το πόδι στο γκάζι στην κλασική τους πλέον 3η περίοδο! Η ομάδα του Ρήγκου ξέφυγε στο σκορ χάρις την ταχύτητα τους και την ευστοχία τους πίσω από τα 6.75! Οι Σκούρκοι έμειναν από ενέργεια και σταδιακά έμειναν αρκετά πίσω! Για τους γηπεδούχους 2 καλάθια πέτυχε ο Ηρειώτης και 1 τρίποντο ο Παπακωνσταντίνου. Για τους ηνίοχους 7 πόντους έβαλε ο Νικολός και από 5 Ψαλτάκης και Ψαρράς.

Με την διαφορά στους 14 πόντους, οι Philadephia Sfihters είχαν τον 1ο λόγο στην 4η και τελευταία περίοδο. Οι Σκούρκοι έμειναν από αντοχές και δεν κατάφεραν να πλησιάσουν τους Philadephia Sfihters! 51-69 ήταν το τελικό σκορ με την περίοδο να λήγει 14-18! Για τους νικητές ξεχώρισε ο Νικολός με 8 πόντους. Παπακωνσταντίνου και Ηρειώτης είχαν από 5 έκαστος για τους ηττημένους!

Mvp του αγώνα ήταν ο Π. Νικολός με 28 πόντους, 10 ριμπάουντ (7-3), 1 ασίστ, 2 κλεψίματα, 1 μπλοκ και 1 λάθος σε 30 λεπτά. Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Ν. Μαυρίκιος με 15 πόντους, 7 ριμπάουντ (5-2), 2 ασίστ, 1 κλέψιμο και 2 λάθος σε 39 λεπτά αγώνα!

Key player: Ο παράγοντας Χ ήταν ο Ο. Ψαρράς με 9 πόντους, 11 ριμπάουντ (4-7), 1 ασίστ, 1 κλέψιμο και 3 λάθη σε 24 λεπτά συμμετοχής!

Το παιχνίδι κρίθηκε από τις πολλές αντοχές και το κλασικό 3ο δεκάλεπτο των Sfihters