Στο απόλυτο deja vue εξελίχθηκε η αναμέτρηση της 17ης στροφής της South Division 1 αναμέσα στους Southerns και τους Skylarkers, με τους πρώτους να επικρατούν στο τέλος, όπως ακριβώς και στον πρώτο γύρο !

Οι ομάδες συμβάδισαν από τα πρώτα λεπτά. Οι γηπεδούχοι στηρίχτηκαν στους Παπαδόπουλο και Τσέκα (από 4π) ενώ τα τρίποντα του Σκιαδά (9π με τρεις ριπές από τα 6.75) έφεραν τους αντιπάλους τους σε θέση οδηγού με 11-13 στο φινάλε του πρώτου δεκαλέπτου.

Οι Skylarkers ξέφυγαν προσωρινά στη συνέχεια χάρη στον Σκιαδά (5 ακόμα πόντοι) όμως ένα 8-0 των Σαουθ με τους Τσέκα (6) και Πετρογεωργάκη (4) τους έβαλε μπροστά με 24-22 στο ημίχρονο.

Οι "Νότιοι" ανέβασαν στροφές μετά την ανάπαυλα. Με απόλυτο πρωταγωνιστή τον καπιτάνο Χαλά που πέτυχε 12 πόντους και δύο τρίποντα και συμπαραστάτη τον Κρέτση (4π) οικοδόμησαν βήμα βήμα διψήφια διαδορά παρά την προσπάθεια του Παπαστάμου (4) και τα τρίποντα των Σκιαδά και Ασημίδη, για το 42-32 στο τριαντάλεπτο.

Εντυπωσιακή ήταν η εξέλιξη στην τέταρτη περίοδο ! Οι γηπεδούχοι με μπροστάρη τον Βασιλόπουλο (7π) βρέθηκαν στο +13, όμως οι "Ουράνιοι" δεν παραδόθηκαν ! Με σερί 10-0 και το δίδυμο Μπουλουτσίκου (11) και Ασημίδη (8) πλησίασαν σε απόσταση ευθείες βολής (56-54), όμως η ψυχραιμία των Χαλά και Βασιλόπουλου έδωσε τη νίκη στους Southerns με το τελικό 59-55 !

MVP της αναμέτρησης ήταν ο Αλέξης Κρέτσης με 12 πόντους, 9 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 5 κλεψίματα και ένα λάθος, ενώ από τους ηττημένους ξεχώρισε ο Γιώργος Σκιαδάς με 17 πόντους, 3 ριμπάουντ, 1 ασιστ, 1 κλέψιμο και 2 λάθη.

Παίκτης-κλειδί ήταν ο αρχηγός Τάσος Χαλάς με 17 πόντους, 8 ριμπάουντ, 4 κλεψίματα και 3 λάθη.

Το ματς κρίθηκε στο ..νήμα !