Στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της North Division 1 το βράδυ της Δευτέρας στο ΟΑΚΑ συγκρούστηκε το Τρένο με τους Squidballz και μετά από ένα πρώτο αμφίρροπο ημίχρονο οι δεύτεροι πήραν τη νίκη αλλά και τη διαφορά σε σχέση με το αντίστοιχο παιχνίδι του πρώτου γύρου παραμένοντας στη δεύτερη θέση του ομίλου .

Οι φιλοξενούμενοι είχαν καλύτερη εκκίνηση. Μετά το αρχικό 5-2 (Σκούρας 4) έτρεξαν ένα σερί 12-0 με τους Καλαποθαράκο (7) και Οικονομούλα (3) να σκοράρουν από μακριά , για το 5-14 τωνμορωτων δέκα λεπτών.

Οι γηπεδούχοι αντεπιτέθηκαν στη συνέχεια. Με το δικό τους 7-0 αρχικά ισορρόπησαν . Ωστόσο τα " Καλαμάρια" απάντησαν με τον Παπαδόπουλο (4) και προηγήθηκαν με έξι, αλλά ο τελευταίος λόγος ανήκε στο Τρένο.με τους Κατσώνη (7) , Πουλημένο (4) και το τρίποντο του Γαβριελάτου (5) με επιμέρους 11-2 προσπέρασαν με βραχεία κεφαλή (23-22) στη μέση της διαδρομής.

Το σύνολο του Ψυχογυιού βρήκαν ρυθμό στην επανάληψη. Με το ντουέτο Καλαποθαράκου (8) και Οικονομούλα (7) να βρίσκει στόχο έξω από την περίμετρο και σερί 9-0 δημιούργησε διάφορες κοντά στους δέκα πόντους παρά τηνντριποντη απάντηση του Δημητρίου (6π) από την αντίπερα όχθη και πήρε την πρωτοπορία με 31-38 στο τριαντάλεπτο.

Στα τελευταία λεπτά οι Squidballz υπερασπίστηκαν με επιτυχία την διαφορά που είχαν πάρει , παρά τη.μεγσλη προσπάθεια του Πουλημένου (11π) που ωστόσο δεν είχε επιθετική βοήθεια. Το Τρένο ναι μεν ήθελε και πλησίασε στους τέσσερις αλλά Οικονομούλας (4) και Μανιος (3) σφράγισαν τη νίκη για την ομάδα τους με το τελικό 42-49 .

Μvp αναδείχθηκε ο Χρήστος Οικονομούλας. Είχε 14 πόντους, 7 ριμπάουντ, 3 ασίστ και 5 κλεψίματα. Καλύτερος των ηττημένων ήταν ο Δημήτρης Πουλημένος με 16 πόντους, 5 ριμπάουντ, 1 ασιστ, 1 κλέψιμο και 4 λάθη.

Τον παίκτη κλειδί αποτέλεσε ο Γρηγόρης Καλαποθαράκος που μέτρησε 15 πόντους, 1 ριμπάουντ, 3 κλεψίματα και ένα λάθος.

Που κρίθηκε : οι νικητές ανέβασαν την απόδοσή τους μετά τα πρώτα είκοσι λεπτά και προστάτεψαν τη διαφορά που πήραν .