Για τη 17η στάση της East Division 1 η Voskonia υποδέχτηκε το βράδυ της Κυριακής στην Καισαριανή τους Bulldogs και πιάνοντας μεγάλη απόδοση μετέτρεψε το ντέρμπυ σε περίπατο !

Το ντέρμπυ κράτησε λοιπόν λίγα λεπτά. Μετά το αρχικό 12-0 οι γηπεδούχοι πήραν φόρα. Με σερί 7-0 με τους Μανσούρ (6) και Πρωτόπαπα (5) δημιούργησαν διψήφια διαφορά, ενώ ο Δρεκόλιας (3) με τους Πανταζή, Μαραμπέα και Τσιλιμπάρρη σκόραραν από την αντίπερα όχθη, για το 19-10 των πρώτων δέκα λεπτών.

Στη συνέχεια μην τους είδατε τους Βοσκούς ! Με επιμέρους 17-4 και τους Λιάκο (8) και Κατσώνη (4) πιο δραστήριους και άμυνα από μπετόν αρμέ έφτασαν εν ριπή οφθαλμού στο +20, πηγαίνοντας στο ημίχρονο με το σκορ στο 36-15.

Δεν άλλαξε κάτι στην επανάληψη. Οι "Ισπανοί" κριάρχησαν στο παρκέ του "Γ. Μελισσηνός" καθώς Ταγκούλης (6) και Πρωτόπαπας (5) ήταν στην πρώτη γραμμή. Για τα Bulldogs περιστασιακές απαντήσεις έδιναν τα τρίποντα του Γιαννικόπουλου (6) κι ο Αράπογλου (4), με το τρίτο δεκάλεπτο να κλείνει στο 51-27.

Διαδικαστικό χαρακτήρα είχαν τα τελευταία λεπτά. Σε αυτό το κομμάτι ο πιο ενεργός ήταν ο Ταγκούλης με 11 πόντους, με τον Αράπογλου να σκοράρει δις από τα 6.75 διαμορφώνοντας το απόλυτα δίκαιο τελικό 69-40.

MVP αναδείχθηκε με double double ο Νίκος Ταγκούλης. Είχε 20 πόντους, 13 ριμπάουντ, 1 μπλοκ κι ένα λάθος. Από τους ηττημένους ξεχώρισε ο Παναγιώτης Αράπογλου με 13 πόντους, 2 ριμπάουντ, 2 κλεψίματα και 2 λάθη.

Τον παίκτη κλειδί αποτέλεσε ο Δημήτρης Πρωτόπαπας επίσης με double figures και 13 πόντους, 11 ριμπάουντ, 1 ασιστ, 2 κλεψίματα, 2 μπλοκ κι ένα λάθος.

Που κρίθηκε : Οι νικητές ήταν καταιγιστικοί μετά τα πρώτα λεπτά και κυριάρχησαν πλήρως.