Στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της South Division 1 οι Forty Plus υποδέχτηκαν το βράδυ της Κυριακής στον Κορυδαλλό τους Bashock με τους δεύτερους να επικρατούν κυρίως χάρη στην καλή τους απόδοση στο δεύτερο ημίχρονο.

Οι ομάδες συμβάδισαν σχεδόν σε όλο το πρώτο μέρος. Ο Κατράνης (7) ηγήθηκε στο ξεκίνημα για τους γηπεδούχους με τους Αιβατόγλου και Ορνεράκη να συνεισφέρουν από τρεις πόντους, ενώ οι αντίπαλοι τους βρήκαν στόχο με τους Μαράκη (6), Μπουλούμπαση (4) και το τρίποντο του Καμαράτου , για το ισόπαλο 15-15 των πρώτων δέκα λεπτών.

Η ισορροπία ήταν το χαρακτηριστικό και στη δεύτερη περίοδ. Ο Κατράνης (5) ήταν μόνιμη απειλή για τους Forty Plus, ενώ ο Κοντόπουλος (4) ήταν εύστοχος από μέση απόσταση. Στην αντίπερα όχθη ο Καμαράτος με 9 πόντους και δύο τρίποντα έφερε τους Bashoκους στο +5 παρέα με τους Κάσση (6) & Γεωργίου (3), με το ημίχρονο να κλείνει στο 29-33.

Οι φιλοξενούμενοι αμέσως μετά την ανάπαυλα ξέφυγαν χάρη στον Μαράκη (8π) με διψήφια διαφορά την οποία και συντήρησαν με τους Κάσση (5) και Μπουλούμπαση (4). Από την άλλη πλευρά ο Ορνεράκης (5π) μείωσε σε 43-52 στο τριαντάλεπτο.

Οι "Σαραντάρηδες" έδωσαν τα πάντα στην τελική ευθεία. Με τους Ορνεράκη (6), Αιβατόγλου (4) και το ..τετράποντο του  Κατράνη μείωσαν σε απόσταση ενός σουτ (58-61). Τόσο ο Μαράκης (5) όσο και ο αρχηγός Μπουλούμπασης ωστόσο προστάτεψαν την πρωτοπορία για τους Bashock που πήραν το ροζ φύλλο με το τελικό 58-63 !

MVP ήταν ο Αλέξανδρος Μαράκης που είχε 17 πόντους, 9 ριμπάουντ, 1 κλέψιμο, 1 μπλοκ και ένα λάθος. Καλύτερος για τους "Σαραντάρηδες" ήταν ο Παναγιώτης Κατράνης με 20 πόντους, 7 ριμπάουντ, 1 ασιστ, 3 κλεψίματα και 3 λάθη.

Key player ήταν ο καπιτάνο Γιάννης Μπουλούμπασης με double double και 12 πόντους, 10 ριμπάουντ, 2 ασιστ και 2 λάθη.

Που κρίθηκε : Οι νικητές πήραν διαφορά στο δεύτερο ημίχρονο και άντεξαν στην αντεπίθεση των αντιπάλων τους.