Για τη 18η στροφή της South Division 1 οι Legends υποδέχτηκαν τη Na Ala Team το βράδυ του Σαββάτου στον Κορυδαλλό και έκαναν το ντάμπλ απέναντι της με δραματικό τρόπο στο τέλος !

Οι γηπεδούχοι ήταν πιο αποτελεσματικοί στην εκκίνηση. Με ..αρχηγό του λόχου τον Χ. Παρασκευόπουλο (7) που σκόραρε από μακριά και τους Οικονόμου και Σκουλά να σιγοντάρουν με τέσσερις πόντους ο καθένας πήραν το προβάσιμα απέναντι στα τρίποντα των Μαυράκη (6) και Μανδρώνη (3) αλλά και τον δυναμικό Μπούτσιο (4), για το 18-13 των πρώτων δέκα λεπτών.

Στη συνέχεια οι Legends είδαν τον Τ. Παρασκευόπουλο να παίρνει τη μπαγκέτα και με 11 πόντους να τους οδηγεί σε διψήφια διαφορά. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να ακολουθήσουν με τους Λεκκό (6) και Μανδρώνη (4), με το ημίχρονο να κλείνει στο 37-27.

Παρόμοια εικόνα είχαμε και μετά την ανάπαυλα. Οι "Θρύλοι" έλεγχαν το ρυθμό  και κράτησαν την απόσταση που είχαν με τα καλάθια του Κοσμά (4π). Λεκκός και Μαυράκης με 5 & 4 πόντους αντίστοιχα κράτησαν τη Na Ala Team κοντά στο σκορ που διαμορφώθηκε σε 47-38 στο τριαντάλεπτο.

Η παρέα του Οικονόμου βρέθηκε στο +13 στο ξεκίνημα της τέταρτης περιόδου, όμως ένα 8-0 από τους "Νααλίτες" με τους Μαυράκη (8) και Λεκκό (5) και η επιμονή τους έφερε το παιχνίδι στον πόντο (53-52). Εκεί ανέλαβε δράση ο Χ. Παρασκευόπουλος. Με εννέα πόντους έκανε το 58-55, ο Μαυράκης μείωσε σε 58-57 που ήταν και το τελικό σκορ καθώς αστόχησε με τη λήξη !

MVP αναδείχθηκε ο Χρήστος Παρασκευόπουλος με 20 πόντους, 9 ριμπάουντ, 3 ασιστ, 3 κλεψίματα, 1 μπλοκ και 3 λάθη. Καλύτερος για τους ηττημένους ήταν με double double ο Νίκος Μαυράκης έχοντας 20 πόντους, 17 ριμπάουντ, 2 ασιστ, 1 κλέψιμο, 3 μπλοκ και ένα λάθος.

Παίκτης κλειδί ήταν ο Τάκης Παρασκευόπουλος με 11 πόντους, 9 ριμπάουντ, 4 ασιστ, 3 κλεψίματα, 2 μπλοκ και 3 λάθη.

Που κρίθηκε : Στο νήμα με το τελευταίο δεκάλεπτο να παίρνει δραματικό χαρακτήρα και τους νικητές να δείχνουν αντοχές !