Οι Ροζ Πάνθηρες επικράτησαν 75-48 των Saronic Hornuts, για τη 18η αγωνιστική του ομίλου North της Division 1. 

Οι «ροζ», έχοντας σημείο αναφορά τον τρομερό Βασίλη Ζευκιλή επέστρεψαν στα θετικά αποτελέσματα, μετά από 2 σερί ήττες κι ανέβηκαν στο 50% (9-9). Οι τυπικά γηπεδούχοι από την πλευρά τους ήταν ανταγωνιστικοί για ένα ημίχρονο, αλλά στη συνέχεια δεν άντεξαν, με αποτέλεσμα να γνωρίσουν την έβδομη διαδοχική ήττα τους κι «έπεσαν» στο 6-12.

Οι Hornuts μπήκαν δυνατά στο ματς και προηγήθηκαν με 11-5 (6’) και σε όλο το πρώτο ημίχρονο κοίταξαν στα μάτια τους αντιπάλους τους. Με τρίποντο του Παπακωνσταντή, οι Ροζ Πάνθηρες προηγήθηκαν με 36-29 και σταδιακά άρχισαν να βρίσκουν ρυθμό, ενώ παράλληλα ήταν αποτελεσματικοί και στην άμυνα.

Το επιμέρους σκορ στο τρίτο δεκάλεπτο ήταν 22-9 υπέρ των τυπικά φιλοξενούμενων, οι οποίοι προηγήθηκαν 55-36 (29’). Η διαφορά πήγε πάνω από το +20, έπειτα από καλάθι του Μύρωνα Καραγιαννάκη, ο οποίος έκανε το 61-40 (33’). Οι Ροζ Πάνθηρες κυριαρχούσαν απόλυτα στο παρκέ, με τη διαφορά να πλησιάζει το +30, καθώς προηγήθηκαν με 68-40 (36’).

Player of the Game: Ο Βασίλης Ζευκιλής ήταν και πάλι επιβλητικός, ολοκληρώνοντας το ματς με ένα εντυπωσιακό νταμπλ νταμπλ. Συγκεκριμένα, μέτρησε 20 πόντους (9/15 σουτ) και 20 ριμπάουντ, έχοντας ακόμα 4 τάπες και 2 ασίστ. Συγκέντρωσε 37 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης!

Παίκτης «κλειδί» η… ομαδική δουλειά! Θα ήταν άδικο να επιλέξουμε κάποιον από τους υπόλοιπους παίκτες (εκτός του Ζευκιλή), καθώς δεν ξεχώρισε κάποιος περισσότερο κι όλοι έβαλαν το… λιθαράκι τους.

Που κρίθηκε: Στην αγωνιστική άνοδο των Ροζ Πανθήρων στο δεύτερο ημίχρονο. Οι τυπικά φιλοξενούμενοι κυκλοφόρησαν σωστά την μπάλα, έπαιξαν αποτελεσματική άμυνα και γενικότερα απέδωσαν ωραίο μπάσκετ. Αποτέλεσμα ήταν να μετατρέψουν σε «περίπατο» ένα ματς που στο πρώτο μέρος ήταν ντέρμπι.