Την έβδομη συνεχόμενη νίκη κατέγραψε το βράδυ του Σαββάτου στην Καισαριανή η Voskonia όταν υποδέχτηκε την Kranaa στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της East Division 1, με σκορ παρόμοιο με αυτό του πρώτου γύρου (66-53).

Οι ομάδες ισορρόπησαν αρχικά. Οι γηπεδούχοι στηρίχτηκαν στους Μαστρογιάννη (8) και Πρωτόπαπα (5) , ενώ οι αντίπαλοι τους πυροβολούσαν από τα 6.75 με τους Χριστόπουλο (9) και Καπουράνη (5) ακολουθόντας κατά πόδας , για το 21-20 των πρώτων δέκα λεπτών.

Οι "Βοσκοί" στη συνέχεια έσφιξαν την άμυνα τους , επιτρέποντας μόλις επτά πόντους. Τόσους όμως σκόραρε μόνο ο Μοναστηριώτης και με τη βοήθεια του Μανσούρ (4) προηγήθηκαν με 39-29 στη μέση της διαδρομής.

Με την ίδια συνταγή οι "Ισπανοί" συντήρησαν και αύξησαν τη διαφορά που είχαν στο τρίτο δεκάλεπτο. Δέχτηκαν μόλις 6 πόντους (Τσαγιάννης 5)  και με τους Σουφλέρη (3), Λιάκο, Μαστρογιάννη και Μοναστηριώτη να καταθέτουν τον οβολό τους (από ένα καλάθι) πήραν διψήφια απόσταση (45-35) στο φινάλε του.

Η Kranaa επιχείρησε να μπει στο παιχνίδι στο ξεκίνημα της τέταρτης περιόδου όταν και με ένα 5-0 μεώσε σε 45-40, όμως ένα 12-0 των γηπεδούχων  με τους Μαστρογιάννη (7) και Μανσούρ (4) να έχουν τον πρώτο λόγο, έφερε τη διαφορά στο +17 ! Οι φιλοξενούμενοι επιχείρησαν να προσεγγίζουν με τους Γκλαβά (6) και Καπουράνη (5) , αλλά το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν ως το τελικό 64-53.

Μvp αναδείχθηκε ο Δημήτρης Πρωτόπαπας. Είχε 8 πόντους, 17 ριμπάουντ, 3 ασιστ, 1 κλέψιμο , 1 μπλοκ και 2 λάθη. Από τους ηττημένους ξεχώρισε ο Μανώλης Αντωνόπουλος με 5 πόντους, 7 ριμπάουντ, 2 ασιστ, 2 μπλοκ και ένα λάθος και τη φάση του αγώνα !

Παίκτης κλειδί ήταν ο Παύλος Μασρογιάννης με 19 πόντους, 7 ριμπάουντ, 2 κλεψίματα και 2 λάθη.

Που κρίθηκε : Οι νικητές ανέβασαν την απόδοση τους στο δεύτερο ημίχρονο και δεν απειλήθηκαν επί της ουσίας.