Το βράδυ της Παρασκευής οι Beaux Gosses φιλοξενήθηκαν από τους Warhawks με τους πρώτους να παίρνουν την πέμπτη νίκη στο πρωτάθλημα.

Το πρώτο δεκάλεπτο ξεκίνησε πολύ καλά για τους φιλοξενούμενους καθώς πήραν κεφάλι στο σκορ με σερί 2-13 στο 4΄, με το σκορ να διαμορφώνεται 12-19. Για τους γηπεδούχους ο Παπαδόπουλος πέτυχε (5) πόντους και (3) ο Τάτσης, για τους Beaux Gosses ο Πόγκας σκόραρε (7) και οι Μαλανδρής και Χεμντάν σκόραραν από (4).

Στη δεύτερη περίοδο είδαμε απελευθερωμένο και από τις δυο ομάδες και βοήθησε τους γηπεδούχους να πάρουν κεφάλι στο σκορ και ο πίνακας έδειχνε 31-28. Για τους Beaux Gosses ο Χεμντάν πέτυχε (5), για τον Μορφέα ο Μαρκούτης σκόραρε (6) και (4) ο Μιχαλολιάκος.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι πήραν ξανά κεφάλι στο σκορ με σερί στο τέλος της περιόδου 0-9 και το σκορ διαμορφώθηκε 37-47. Οι Warhawks με τον Μαρκούτη (3) και τον Λαζαρέτο (2), για τους παίχτες των Beaux Gosses ο Χεμντάν ήταν ανίκητος κάτω από το καλάθι σκοράροντας 8 πόντους και ο Φιλιππής πέτυχε (5).

Στη τέταρτη περίοδο χαλάρωσαν οι άμυνες και οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να μειώσουν το σκορ δίχως επιτυχία με το τελικό σκορ να διαμορφώνεται 52-61. Ο Χεμντάν και ο Πόγκας πέτυχαν από (4) πόντους για τους Beaux Gosses, ενώ για τους Warhawks ο Μιχαλολιάκος και ο Παπαδόπουλος σκόραραν από (4) και οι φιλοξενούμενοι πήραν την πέμπτη τους νίκη στο πρωτάθλημα.

MVP: Ο Άλεξ Χεμντάν ο οποίος σκόραρε 25 πόντους, μάζεψε 14 ριμπάουντ, μοίρασε 1 ασίστ και έκανε 1 κλέψιμο με 29 στο σύστημα αξιολόγησης. Καλύτερος για τους ηττημένους ήταν ο Βαγγέλης Μιχαλολιάκος, ο οποίος πέτυχε 10 πόντους και 9 ριμπάουντ με 22 efficiency.

Παίχτης-κλειδί ήταν ο Λευτέρης Πόγκας με 19 πόντους, 11 ριμπάουντ, 5 ασίστ, 2 κλεψίματα και 20 στο σύστημα αξιολόγησης.

Το ματς κρίθηκε στη τρίτη περίοδο, όπου οι νικητές πήραν διαφορά και δεν κοίταξαν πίσω αλλά και στην διαφορά των δύο ομάδων στα ριμπάουντ καθώς οι νικητές μάζεψαν 19 περισσότερα συνολικά και 11 περισσότερα επιθετικά.