Για τη 19η πράξη της West Division 1 η  Άρτεμις υποδέχτηκε το απόγευμα του Σαββάτου στο Sala Sports Club τους Miami Heak  σε ένα παιχνίδι όπου και οι δύο ομάδες είχαν τρανταχτές απουσίες στην περιφέρεια με τους δεύτερους να κατακτούν τη νίκη χάρη στην ταχύτητα τους και τη δύναμη τους στη ρακέτα !

Οι ομάδες συμβάδισαν στα πρώτα λεπτά. Οι μεν γηπεδούχοι βασίστηκαν στον Νικολόπουλο (8π) ενώ άλλους τόσους είχε ο Γεωργιάδης από την άλλξη πλευρά με το λέι απ του Χατζηbill να τους δίνει το προβάδισμα με 18-16 στο τέλος της πρώτης περιόδου.

Το δεύτερο ωστόσο δεκάλεπτο ανήκε στους φιλοξενούμενους. Ο Γεωργιάδης συνέχισε να σκοράρει αφειδώς (ακόμα 8π) βρίσκοντας συμπαράσταση από τον Κουφόπουλο (6). Ταυτόχρονα η άμυνα τους περιόρισε την Άρτεμις σε μόλις επτά πόντους (Βάγιας 4, Νικολόπουλος 3) αποκτώντας διψήφια απόσταση (25-36) στο ημίχρονο.

Οι Heak διατήρησαν τον έλεγχο του ρυθμού καθώς ανενέωναν επιθέσεις με τα επιθετικά ριμπάουντ. Ο Γεωργιάδης σκόραρε 5 πόντους και ο Δημητρόπουλος 4, με τους Χατζηbill (5) και "Παππού" (3) να κρατούν την Αρτεμις σχετικά κοντά (37-49) στο τέλος της τρίτης περιόδου.

Η παρέα του Χάτζηbill τα έδωσε όλα στο ξεκίνημα του τελευταίου δεκαλέπτου. Με τον Παππού (7) και τα τρίποντα του Μαντέλου (6) με επιμέρους 14-5 μείωσε σε απόσταση ενός σουτ, όμως Γεωργιάδης (6) και Κουφόπουλος (5) είχαν διαφορετική γνώμη. Με το δικό τους 13-3 διέγραψαν κάθε ίχνος αμφισβήτησης και έφτασαν δίκαι στο ροζ φύλλο με το τελικό 54-67 που τους φέρνει στη δεύτερη θέση του ομίλου !

Mvp και πρώτος σκόρερ αναδείχθηκε ο Δημήτρης Γεωργιάδης έχοντας 27 πόντους, 9 ριμπάουντ, 6 ασιστ, 1 κλέψιμο και 4 λάθη. Για τους ηττημένους πιο παραγωγικός ήταν ο Γιώργος Νικολόπουλος, καταγράφοντας 13 πόντους, 9 ριμπάουντ, 2 ασιστ, 6 κλεψίματα και 2 λάθη.

Παίκτης-κλειδί ήταν με double double ο Θανάσης Κουφόπουλος με 15 πόντους, 12 ριμπάουντ, 1 κλέψιμο και 1 λάθος.

Που κρίθηκε : Οι νικητές κατέθεσαν περισσότερη ενέργεια στο παρκέ και με την υπεροχή τους στη ρακέτα (43-54 ριμπάουντ) πήραν διαφορά μετά τα πρώτα δέκα λεπτά και άντεξαν στην αντεπίθεση των αντιπάλων τους.