Το πρώτο από τα τρία μπαμ που είχε υποσχεθεί μια εβδομάδα νωρίτερα ο Μάνθος Νομικός έκαναν το απόγευμα του Σαββάτου στον Κορυδαλλό οι Forty Plus  όταν και φιλοξενήθηκαν από τους Southerns στο πλαίσιο της 19ης στάσης της South Division 1 !

Ισορροπία είχαμε στην εκκίνηση της αναμέτρησης. Οι φιλοξενούμενοι βρήκαν στόχο με τους Μακρή (7), Κατράνη και Ορνεράκη (από 3π) με τους αντιπάλους τους να ακολουθούν χάρη στους Χαλά (6), Κρέτση (4) και τον Λ.Πετρογεωργάκη (3) με το σκορ να βρίσκεται στο 13-15 στο τέλος του πρώτου δεκαλέπτου.

Ανάλογη εξέλιξη είχαμε και στη συνέχεια. Ο Κρέτσης ήταν δυνατός κοντά στο καλάθι, με έξι πόντους , για τους Νότιους, με τον Κατράνη να έχει τις απαντήσεις με πέντε πόντους και μαζί με τους Μακρή, Νομικό, Αιβατόγλου και Δροσόπουλο (από 2π) οι "Σαραντάρηδες" διατήρησαν την πρωτοπορία με 24-28 στου δρόμου τα μισά.

Στον ίδιο χαμηλό ρυθμό κινήθηκε και η τρίτη περίοδος. Ο Λ. Πετρογεωργάκης ήταν ο πιο δραστήριος για τους Southerns με επτά πόντους, την ώρα που ο Δροσόπουλος με τρεις πόντους έδινε ανάσες στους φιλοξενούμενους, με τη μάχη να μαίνεται με το ισόπαλο 37-37 στο τριαντάλεπτο.

Στην τελική ευθεία είχαμε δράματα ! Οι Southerns προσπέρασαν χάρη στα τρίποντα του Νάτση και του Χαλά όμως τόσο ο Μακρής με έξι συνεχόμενους από τους 10 συνολικά του πόντους, όσο και ο Κατράνης (8) με βόμβα τριών πόντων έβαλαν τους Forty Plus σε θέση οδηγού , που δεν την έχασαν ως τη λήξη πανηγυρίζοντας δίκαια το τελικό 50-57 !

MVP με double double o Ηλίας Μακρής με 19 πόντους, 15 ριμπάουντ, 2 ασιστ και 6 κλεψίματα ! Καλύτερος για τους ηττημένους ο Αλέξης Κρέτσης , επίσης με double figures και 12 πόντους, 18 ριμπάουντ, 2 κλεψίματα και 2 λάθη.

Παίκτης κλειδί ήταν ο Παναγιώτης Κατράνης που μέτρησε 18 πόντους, 6 ριμπάουντ, 2 ασιστ και ένα λάθος.

Που κρίθηκε : Στην θέληση των νικητών !