Επιστροφή - ανατροπή (κι όχι καταστροφή) χρειάστηκαν οι Beasleys το βράδυ της Κυριακής στον Κορυδαλλό , στο πλαίσιο της πρεμιέρας της South Division 1 απέναντι στους μαχητικούς Ba.Shock, για να πάρουν το ροζ φύλλο !

Αρχικά οι φιλοξενούμενοι κυριάρχησαν. Με σερί 12-0 και τους Καμαράτο (6) και Μπουλούμπαση (4) σε εξαιρετική κατάσταση αλλά κυρίως χάρη στην άκρως αποτελεσματική τους άμυνα προηγήθηκαν με 3-12 στο πέρας της πρώτης περιόδου.

Οι γηπεδούχοι έδειξαν σημάδια ανάκαμψης με τους Τσανάκα (5) και Α.Καραγιαννίδη (3) δίχως όμως να βρουν ρυθμό. Οι Bashokoi ωστόσο κράτησαν την πρωτοπορία παίρνοντας κάτι απ'όλους (Καμαράτος, Μαράκης, Μπουλούμπασης, Κάσσης από 2) φτάνοντας στο ημίχρονο με το σκορ στο 16-21.

Η διαφορά έφτασε στο +11 για τηην παρέα του Μπουλούμπαση στην επανάληψη, χάρη στον Ηλιού (6π). Οι "Μπιζ" κάλεσαν τάιμ άουτ και σιγά σιγά ανέβασαν την πίεση στο κατέβασμα της μπάλας και με τον Τσανάκα (6) να δεσπόζει στο ζωγραφιστό και τον Α.Καραγιαννίδη να σιγοντάρει με 5 πόντους, πλησίασαν στο 33-35 στην εκπνοή του τρίτου δεκαλέπτου.

Στην τελική ευθεία ο Α.Καραγιαννίδης το πήρε πάνω του. Και τι δεν έκανε ; 13 πόντοι με 4 τρίποντα και μαζί με τους Ξενάκη (3), Γιαννούλια και Τσανάκα (από 2) σκάρωσαν την ανατροπή. Οι Bashock όμως δεν έριξαν λευκή πετσέτα ! Ηλιού (9π) και Γεωργίου (4π) τους κράτησαν μπροστά με 47-48, όμως ένα σερί 6-0 στα τελευταία λεπτά έφερε τους Beasleys σε θέση ισχύος, για να κατακτήσουν το δίποντο με το τελικό 53-50 !

Mvp με double double αναδείχθηκε ο πύργος Γιάννης Τσανάκας έχοντας 13 πόντους, 21 ριμπάουντ, 1 ασιστ, 5 κλεψίματα και 2 λάθη. Τον ακολούθησε σε απόδοση ως παίκτης κλειδί ο τριποντέρ Άγγελος Καραγιαννίδης με 24 πόντους (6/10τρ), 3 ριμπάουντ, 5 ασιστ και 3 λάθη.

Για τους ηττημένους ξεχώρισε με double figures ο Θανάσης Ηλιού που μέτρησε 14 πόντους, 11 ριμπάουντ, 2 ασιστ, 2 κλεψίματα και 3 λάθη.

Το ματς κρίθηκε στην ενέργεια που ακτέθεσαν οι νικητές στο τελευταίο δεκάλεπτο !