Σαββατόβραδο στο Ίλιον και για την South Division 1 η Κατρακείλα υποδέχτηκε τους Ελλάνιους, με τους δεύτερους με όπλο τη χημεία τους και την απόδοση τους στο δεύτερο μισό του παιχνιδιού να κατακτούν τη νίκη.

Οι ομάδες βάδισαν πλάι πλάι στα πρώτα λεπτά. Οι γηπεδούχοι στηρίχτηκαν στον ασταμάτητο Γιανδήμα (12π) και τον δυναμικό Σακελλαρίδη (7π), για να πάρουν διαφορά 9 πόντων απέναντι στους Μπεστιτζάνο (7π) & Βερεντζιώτη (6π), προηγούμενοι με 23-16 στην εκπνοή της πρώτης περιόδου.

Οι Ελλάνιοι ισορρόπησαν την κατάσταση στη συνέχεια από την άμυνα. Ο Νίκου πήρε μπροστά με 7 πόντους, παρέα με τους Μπεστιτζάνο (4) και Κακλέα (3π), ωστόσο η Κατρακείλα με το τρίποντο του Μπουχλή και τα καλάθια των Θανασούλια, Γιανδήμα και Γεωργακάκου κράτησε το προβάδισμα με 32-30 στη μέση της διαδρομής !

Μετά την ανάπαυλα ο ρυθμός ανέβηκε. Οι "Ελ" με τους Βερεντζιώτη (9π) και Μπεστιτζάνο (7π) μπροστάρηδες , αλλά και τους Κακλέα και Τσάτοβ (από 3π) ξεκίνησαν με ένα επιμέρους 2-10, προσπέρασαν και έφτασαν ως το +9. Στην αντίπερα όχθη Γιανδήμας με 6 πόντους και Σακελλαρίδης με 5 δεν τους επέτρεψαν να απομακρυνθούν περαιτέρω, με το τριαντάλεπτο να ολοκληρώνεται στο 47-54.

Η παρέα του Μακαρατζή επιχείρησε την ανατροπή με τον καταπληκτικό Γιανδήμα (ακόμα 9 πόντοι) , πλησίασε δύο φορές σε απόσταση ενος σουτ όμως οι Νίκου και Μπεστιτζάνος (με 7 πόντους ο καθένας) προστάτεψαν το προβάδισμα των Ελλάνιων, καθώς διαχειρίστηκαν με επιτυχία τις λεπτομέρειες των τελευταίων στιγμών και έφτασαν στο δίποντο με τε τελικό 63-72 !

Mvp αναδείχθηκε σχεδόν με triple double ο Άκης Βερεντζιώτης έχοντας 19 πόντους, 10 ριμπάουντ, 8 ασιστ, 3 κλεψίματα, 1 μπλοκ και 1 λάθος. 

Παίκτης κλειδί ήταν με double figures ο αλάνθαστος Θανάσης Νίκου και 16 πόντους & ριμπάουντ αλλά και 1 ασιστ, 1 κλέψιμο και 2 μπλοκ. Από κοντά κι ο Νίκος Μπεστιτζάνος ως πρώτος σκόρερ με 25 πόντους, 7 ριμπάουντ, 2 ασιστ, 2 κλεψίματα και 3 λάθη.

Καλύτερος για τους ηττημένους με double double ο Μανώλης Γιανδήμας καταγράφοντας 29 πόντους, 15 ριμπάουντ, 4 ασιστ, 2 κλεψίματα, 1 μπλοκ και 3 λάθη.

Που κρίθηκε το ματς : Οι νικητές ανέβασαν την απόδοση τους στο δεύτερο μέρος και με όπλο την τριάδα Βερεντζιώτη - Νίκου και Μπεστιτζάνου κατέκτησαν το πρώτο ροζ φύλλο !